- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen asztali médialejátszót?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.
Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.
Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.
Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces képek
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB yellow sárga Apple garancia ajándék Apple tok
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest