Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite
üzenetére
Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.
Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.
Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.
Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Proxmox VE
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 4TB Gen4x4 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest