Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Mi a zavaró abban, ha belekattintasz egy szövegdobozba, mert bele akarsz írni, és felugrik a billentyűzet, nem kell bemenni a beállításokba, kiválasztani a billentyűzetet, és elindítani?
Nekem nem zavaró, ha mondjuk be akarom írni a windows kulcsot, és van mivel.
Ma kipróbáltam a windows 10 041-et, beleraktam előre a gyári drivereimet, hátha lesz mobilnet-nem lett, ráadásul amint visszatettem a 8.1-et, megint felrakta az összes windows szemetet, amit már kb. ötször kitöröltem, mint Nasdaq index, usa foci, zsidó ünnepek, stb.amcsi xarok...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest