Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
fabicska
üzenetére
Egyáltalán el olvasod amit linkelek?
Első megás linkbe benne van a driver pack. Elvileg minden ami kell.
Második link tartalmazza a "Windows 8.1 restore partition from USB" -t és alatta egy részletes leírás hogy kell használni.
De ha ennyire nem vágod a dolgokat akkor hagyd inkább a win10-et egy kínai tabon.
Nem is értem minek egyelőre ilyenekkel próbálkozni, teljesen fél kész az egész.Én is kiszoktam próbálgatni kiadás előtti verziókat, de pl teljesen üres vinyókkal azt ha meguntam törlés, rendes vinyó vissza. Ha csak érdekel a dolog akkor használj youtube-ot

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Temu
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest