Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Többször olvastam itt ezt a "buherálás" és hasonló kifejezéseket. Mi ennek a definíciója ebben a témakörben? Minden, ami nem MS? Ha Chrome, vagy Firefox böngészőt használok, az már buhera? Ha egy Tab -hoz Huawei modemet csatlakoztatok, az már buhera? Vagy az lenne buhera, ha a Huawei saját alkalmazásával engedélyezem a hanghívás funkciót? Szerintem olyan nincs, hogy buhera. Csak jól és rosszul megírt szoftver van. De ha mégis hasonlatot kéne találnom a buhera megoldásra, akkor pl. egy X86 -os Windows érintőképernyőre faragása sztem tökéletesen példázza a buhera megoldás kifejezést. Vagy amit a MS csinál, az nem lehet buhera? Ó, dehogynem!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest