Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont az a gond, hogy az Android (Linux) előrébb tart. A Win megköveteli az UEFI bootot. Linux (Android) is tud ilyet, de csak 64 bitest. De ha megnézed a Wines tabokat, akkor kiderül, hogy azok csak 32 bites Win -t futtatnak és persze az UEFI is 32 bites. De miért? Azért, mert az Intel és a MS ezidáig képtelen volt összekalapálni egy működőképes, 64 bites UEFI - OS összeállítást. Fel lehetne rakni egy 64 bites Win8 -at, csak akkor jönnek a bugok. Pl., hogy amikor kikapcsol a kijelző, akkor megszakad minden folyamat. Hiányoznak a megfelelő illesztők. Persze van megoldás, hiszen létezett dual bootos Tab, Atom 3740D -re. Ramos i10 pro. De sztem talán házilag is meg lehetne trükközni. Legalábbis találtam rá ígéretes megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest