Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Hát, erről nem a Lenovo tehet
A beragadt készleteken kell túladnia a Telekom-nak, a gyártónak ehhez semmi köze.Az infót köszönöm!

Egyébként szerintem a 3G simán eladható 55eFt körül, mert wifi only-kat árulgatnak 60körül és nagyon kevesen tudnak erről az akcióról. Én mindenesetre megrendeltem. Úgy gondolom, hogy ettől lejjebb már tényleg nem fog menni az ára. Ha meg megunom, vagy meggondolom magam, akkor egy 5-ös bukóval, 45-ért szerintem azonnal eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A beragadt készleteken kell túladnia a Telekom-nak, a gyártónak ehhez semmi köze.