Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
gery2123
üzenetére
Miix 2 10-em van.
Amiben jobb, mint a T100: FullHD kijelző. Gyakran lapozgatok pdf magazinokat, képregényeket, és hatalmas a különbség közöttük. A FullHD-n olvasható az a szöveg, ami HD-n csak egy homály.
Mindennapos használatra tökéletesen bejön, ezen skype-olok, böngészek, olvasgatok. Játszani nem szoktam, de kipróbáltam, nagyon szépek a játékok is rajta. Jár hozzá az Office, és jó a miracast, szépen kezeli a hálózatot.
Amiben gyengébb: A wifije álítólag gyengébb, én mondjuk ezt nem tapasztaltam, és nincs hozzá bill, igaz én kaptam hozzá Microsoft Wedge keyboardot, ami BT, és hihetetlen jó minőség. Vettem hozzá egy Wedge egeret, és Miracast-al, vagy hdmi-vel olyan, mint egy asztali gép.A lényeg, én eleve FullHD kijelzőset kerestem, a többi ki volt zárva, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kinai cuccot nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Xbox tulajok OFF topicja
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest