Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Nagyon attól függ mennyi a kereted. 230-ért vettem a Miix 510 tabletemet ami most még az asztali gépemet is leváltotta, annyira erős masinának ígérkezik. Egyetemre tökéletes, nekem ugye muszáj volt jobban beruházni, mert programozásra is használom, amit más platformon nem lehet.
Általánosságban azt szoktam mondani, hogy Android/iOS tabletet tartalomfogyasztásra, Windows tabletet tartalomgyártásra kell venni. Ha nagyon max dokumentumokat akarsz kezelni, akkor egy erősebb androidos tabletet is feleannyiért kaphatsz, mint egy jó windowsosat. Office és pdf fájlokat is tudsz csinálni/szerkeszteni androidon a megfelelő alkalmazással. Viszont ez nagyon max amit tud csinálni egy androidos tablet ebből a szempontból.
szerk: pdf-ben nem vagyok biztos, most leszedtem az openofficet telefonra és csak nagyon alap módosításokat lehet végezni a pdfben (kép, szöveg hozzáadás, meglévő szöveg aláhúzása vagy áthúzása) de nem lehet módosítani a tartalmat, csak hozzádni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest