Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sapphire Trixx
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
USB hub az egy sima usb elosztó, annyi, hogy külsőleg meg van táplálva, és nem a tablet, laptop, pc stb. veszi a szükséges hálózati energiaforrást. Azzal is simán mennie kellene, viszont így nincs kiküszöbölve az aksi nélküli, csak hálózatról futtatási lehetőség.
Szerintem az aksi feszültség, áramfeltévelével passzoló töltőt kéne keresni hozzá. Megnézni azzal aksi nélkül elindul-e tesztelni és ha jó maradhat. Ami még eszembe jutott az a konnektorba dugható fogyasztásmérő. Ezen keresztül megnézve, hogy jól leterhelve a tabletet mennyit fogyaszt, ez alapján pedig választani töltőt. A fogyasztásmérő plusz kiadás, de az bármikor máskor is jól jöhet még.
(#13707) erahurka
Akkor ez más, mint amit én tapasztaltam. Az kontakt hiba lehet talán. Sajnos nem tudok többet
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- reMarkable - paper tablet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Sapphire Trixx
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest