Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Elkalandoztam a 8" win tabletek felé is és a topic-ot olvasva megdöbbentő a termékek árzuhanása. Év elején 100 eFt körül mentek az írásaitok alapján, most már 70 eFt-ért is lehet kapni. A többségnek még így is drága. Pedig ez az OS már ingyenes, az androiddal ellentétben. Bár kétlem, hogy a kínai gyártók licenszdíjat fizetnének a MS-nak az androidos tabok után. A 10"-os win tabok még tartják nagyjából a nyár eleji áraikat. Viszont jó, hogy itt olvastam a várható Core M termékekről. Én megvárom azokat.
Más: VOYO Winpad A1 MINI
Ebben a hozzászólásban egy igen gyanús Aliexpress ajánlat van. Ez már túl szép. Nem értem. A jelenleg 173 vevőt sem (köztük magyarok is). Az "eladót" még kevésbé.
Gyakorlatilag fele ár (ez még hagyján), ijesztő név, semmi előzmény. De hogy még ingyenes DHL szállítás is van! 2 nap alatt! A bibi ott van, hogy vállal 10 nap előkészületet, és 2 nap szállítást. Jó, legyen a szokásos 1 hét a DHL. De utána? Nagyon hamar kiderül, hogy kamu. A legelső vevő szeptember 13-i (még viszonylag normális áron) de még nem értékelt...
Hogy kaphat meg a pénzből bármit is az eladó? Amíg nem igazolják vissza, addig az ali nem utal neki semmit.
Konspiráció: mi van, ha ez az ali egy sima pénzgyűjtési akciója - megrendeltetik a népekkel a nyilván kamu terméket, persze nem lesz semmi -> dispute -> refund.
Eredmény?
1.) Egyszeri vásárló nagyon megörül az ali megbízható rendszerének -> bizalom feléjük nő
2.) Escrow 60 napig használja a népek pénzét ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VR topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest