Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
senki11
üzenetére
Szerintem annyival nem lehet olcsóbb mint amennyi az áfa+vám rájön (persze konkrét tipussal vagy árral többet lehetne mondani).
Én pl 11.11 dealben rendeltem vmit (amit aztán vissza kellett küldeni mert nem engedték be az országba, de ez más tészta), amit végül nem is bántam, mert bár alapára sokkal olcsóbb volt akkor, mindennel együtt annyiba került mint eu raktáras nem akciós.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest