- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
tiborow
csendes tag
Hát remélem azért nem sértettelek meg, mert azt nem szeretném! Én most pill. a BORG névre keresztelt variánst használom, amibe pár perc volt mindössze beleintegrálni a SATA drivereket, amiket CSAK akkor telepít, ha lát ilyen meghajtót. Ráadásul bármikor cserélhető a driver, ha frissebbre van szükség. Ha valahonnan beszerzitek, és belenéztek, megláthatjátok milyen egyszerüen megoldható a driverek integrálása. Bár ami inkább fontos, hogy nem pakol fel ész nélkül mindent, hanem csak azt ami kell. A programokból pedig mindenki azt használ amit akar.
Win telepítése 750 procival 35perc, 1800-al 20perc.
És sok sikert a további fejlesztéshez a srácnak.
UI: Majdnem elfeledtem, de ez egy angol pr. és ahhoz, hogy magyar legyen, nem kell mást tenni, csak beledobni egy magyar XPSP2-t, amivel felülírod az eredetit. Stabil, gyors, megbízható! -
tiborow
csendes tag
Hát az lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet olvasás közben, de akkor tényleg sokan vagyunk így ezzel!
Az is előfordulhat, hogy a driverekkel sok gond van, ezért maradtak ki a progiból (bár külföldön ugyanezek a driverek működnek, sőt még nálam is).
Azt viszont nem igazán értem, mi köze van a BIOS-nak a telepítéshez? Lehet hogy valami mást szerettél volna írni, mert ha már a BIOS sem ismeri a lemezt, akkor a telepítő sem fogja.
És ami végülis érdekel, mire is jó ez az egész?
-Nincsek beleintegrálva driverek (persze ezek kishazánkban hibásak ugye, főleg ha ész nélkül települ minden, mint ahogy itthon lenni szokott).
-Használjunk ATA lemezt SATA helyett, az előbbi problémából adódóan,
-majd toljuk be a szobába a bringát, mert hát valamivel enegriát is kell csiholni. Talán a fáklya, vagy a gyertya is jól jöhet.
Ha saját célra készül egy program, akkor azzal nem kelle szerencsétlen laikusokat (mint jómagam) hülyíteni, hogy milyen szuper.
Ha már megosztod, akkor legalább csináld meg rendesen (természetesen ez a szerzőnek szól), mert meg lehet csinálni, csak kicsit körül kell nézni a világban! Amit én használok az egy ''nem magyar'' változat, csak ''magyarítottam'' magamnak, és kizárólag barátoknak telepítettem fel. Érdekes módon a több ezer driver dacára tökéletesen müködnek a gépek (igaz, csak a szükséges driverek települnek fel, nem az összes).
Szóval biztosan bennem van a hiba, de azért elég sok gond van ezzel a ''csodával'', ahogy azt olvasom (de lehet hogy rosszul olvastam).
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Jövedelem
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Borderlands 4
- Fotók, videók mobillal
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen autót vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest