Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah egy rövid összefoglaló a tapasztalataimról:
kb 2 napja raktam fel a win xp x64 rc1 built 1289 et. Örült a fejem hogy minden simán megy telepítésnél, na meg driverek is akadtak szép számmal. Minden driver megy, van antivirus is, menjunk netre, gondoltam én ...aztán jött a 2 napi szívás, mert másnak nem nevezném...egyszerűen képtelen bámiféle realtek hálókarit felismerni működőképes állapotban. eszközkezelő látja, de ha vmit akarok kezdeni vele akkor Cannot find proper NIC...ez men egy darabig, vagy 10 féle drivert próbáltam semmi,...oszt elegem lett, uj hálókari be, alaplapi letiltva, bootolás...Found new hardware, de jó, van egy kis remény, hát a nagy lópikulát, ugyanaz ...ehhez is driver vadászat, és a szokásos 2 alternatíva helyett iktassunk be egy harmadikat, vagy akár negyediket...na akkor se ment, és itt kezdtem elveszteni a fonalat, erősen szidtam Bill Gates apánkat...aztán eltöprengtem és azt mondtam : há kell ez a f@szomnak, vissza jó öreg stabil xp és csókolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs