Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
leviske #34625 üzenetére
Létezik, hogy egy videokártya driver miatt képes nem elindulni a Windows? Felrakta a 6.12-es drivert a 9250-eséhez, mert nem tetszett neki, hogy általános gyorsítóként látja a kártyáját a Vista. Állítólag ezután rendesen ment is a Media Center, meg egyebek, de kikapcsoláskor mindig kékhalált kapott. Elvileg nem csinált a géppel semmit és úgy fogadja most már az indítás helyreállító... Természetesen az indítás helyreállító nem csinál semmit, ahogy látom.
Próbáltam neki a telepítő DVD-vel helyrerakni, visszaállítani, de a gép nem tudja magát visszaállítani, arra hivatkozva, hogy az ATi/blablabla... könyvtár megsérült a visszaállítás idején. Ha sikerül minden ATi-s cuccot lekaparnom a gépéről, akkor van esély rá, hogy elinduljon?
Bár igaz, hogy most az is kérdés, hogy hogyan törölgetnék bármit, mikor az Ubi sem akar rajta elindulni CD-ről.
Valakinek valami ötlet ilyen problémára? Csak az újratelepítés segít? Addig sem jut el a gép, hogy csökkentett módban lehessen indítani.
MOD: Szerváltam neki, egy GF7300-ast, tehát még egy ok, ami miatt jó lenne, ha az ATi cuccokat le tudnám valahogy kaparni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
leviske #20170 üzenetére
Valamit te eltotlál, mert senkinek nem volt gondja az uac kikapcsolásával.
Ez is user error lesz.(#20176) sNORh
A sima stereo mp3 nak miért is kéne 5.1 ben szolnia ?
Bal - jobb, esetleg a sub.(#20184) Genius007
Akkor még jhól jártál, mert nekem vista alatt semmien eq um nincs.
Xp alatt, volt olyan driver csomag amiben volt.(#20185) Aaron14
Alvás nekem sem megy a gép új kora ota.
A szolgálatatódnál nézz korbe, a feemail esetében a pop3 as szerver a
freemail.hu
smtp esetében meg a szolgáltatódét.(#20188) sNORh
AC3 filtert neki.(#20200) Lauda
Elmondtam már, hogy a winupdate ről szedd le.
Megsérült letöltés közben vagy kell neki valami előfeltétel.
Úgy ráadásul kevesebbet is kell letölteni, telepítés semmivel nem lesz lassabb.Ha alap és még semmi nincs rajta akkor az a baj, mert az sp1 nek van pár előfeltétele engedd rá szépen a winupdate re.
5-6 kör után már szedi is.Külön letöltve én sem tudtam feltelepíteni.
-
leviske
veterán
válasz
leviske #20169 üzenetére
És még visszaállítási pontot sem csinált kikapcsolás előtt...
Azt hiszem eddig a pontig álltam ki híven a Vista mellett. Megelégeltem a baromságait.
Nem elég, hogy "biztonság" szó alatt a fájljaim nagy részéhez nem férhetek hozzá/nem módosíthatom, nem elég, hogy az összes nyomorult program telepítésébe beleszól... de hogy még így be is tesz... ÁÁÁ!
Amint megjönn a 7-es, én váltok, és abban is az összes biztonsági bizbaszt helyettesíteni fogom más normális cégek szoftvereivel.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
leviske #19155 üzenetére
A mérete elég rá, de hogy felmegy - e nem tom
értelme nem sok van, mert a hdd sokkal gyorsabb, és nem biztos, hogy a lapod tud pendrive ról bootolni(#19156) labu01wx
Én a gyári audiot hagytam neki, nem kapcsolta be magától, bár igaz, hogy sokáig a mélyem sem szólt, csak a tesztben, ez mára megváltozott, de hogy minek következtében azt nem tudom
Most a gép elején lévő zöld stereo kimenet, ami a fulesnek van ugye megnémult
De a mély jön mindennél, sima zenénél is.És semmit nem állítottam rajta.
-
NFree
addikt
válasz
leviske #15339 üzenetére
Oks köszi az infót meg a linket
Még valami most raktam a gépbe egy 500 gb-os samsungot
dos alatt particionáltam aztán mélyformat aztán xp-vel konvertáltam ntfs fájlrendszerre
Mind a dos mind a xp faszán látta minden oké de vista alatt nem találom a vinyót
Miért nem látja a vista a vinyót mit k el már megint
a válaszokat elöre is köszi MINDENKINEK -
Motaba78
addikt
válasz
leviske #14679 üzenetére
ezt annyival egésziteném ki hogy ha van 32bites oprendszered akkor az ahhoz való kód jo a 64biteshez is, a licensz továbbra is egy számítógépre él. Tehát egy gépen a 32bites és egy másik gépen a 64 ugy nem legális.
Vagy a 32 bites vagy a 64 bites lehet fennt, egyszerre csak egy gépen ez a retail verzióra vonatkozik, oemnél nem tudom mi a helyzet (info: Microsoft Magyarország ügyfélszolgálat.) -
attila9988
őstag
válasz
leviske #14623 üzenetére
A Vistát használni tudni kell!
Akkor avass be a titokba....
Azt, hogy mennyivel gyorsabb... nem 1nap és nem 1hét alatt veszed észre, hanem minimum 1-2hónap használat után.
Használom én már a megjelenésétől kezdve, hiszen elég sok géppel kell foglalkoznom, és ezért muszály képben lennem akkor is ha vista -ról van szó. Otthon azért szívesebben használok xp -t a mandriva linux -om mellett....
-
Core2duo6600
veterán
válasz
leviske #14594 üzenetére
az upgrade szerintem annyit jelent, ha volt eddig xp éd akkor kedvezményesen vásárolhatod meg a vistat
Tehát nem azt, hogy a telepítés elött xp ét kell tenni a gépre és úgy a frissitést
Melyik mennyi amúgy Ft ban innen lehet következtetni(#14588) dunc
Ha nincs rajta egy kis kapcsoló akkor sehogysem
De miért is van írásvédve ?(#14589) donsergiooo
Nekem ezt akkor csinálta mikor a pcie csati ki volt lazulva a 8800 gtx en
Akkor is hajlamos volt rá, mikor a billenytyuzet ki volt lazulva a csatlakozó -
VinoRosso
veterán
válasz
leviske #6914 üzenetére
Norton Antivirusra gondolsz? Ha jól tom a netezést lassítja be, mert minden bejövő csomagot ellenőriz,de ez Xpnél sincs másképp, xp-n NODot használok, Vistára milyen védelmet javasoltok? A buisness miben tér el pontosan a home tól. Elvieg céges gépen is lesz, szal nem tom milyen kiegeket adnak a Buisness mellé. Pl ammit lehetne használni is az az office, de nem tom hogy ez jár e hozzá, Tom hogy elég fos még a Vista, de jön az SP1 talán az javit rajta valamit, meg ha már meg lesz véve, akkor hosszútávra lesz, és xp-t meg már nem nagyon akarok dx10 miatt se. 32/64 bit? Ha jól informáltak akkor Vistának min 2 Giga mem kell, de ha 32eset veszek az max 4 Gigát oszt ki, amiből 3,5 lesz ha lejön a vram+cache, egy-két éven belül meg megjelenhetnek a memzabáló játékok( már most is van egy-kettő ) és akkor meg lehet necces lessz az a maradék másfél giga. Bár azt is be kell vallanom őszintén sose volt még 64bites OS a gépemen, szal fingom sincs róla, hogy mely win32es alkalmazások futhatnak el rajta, sé melyek nem. Azt tom hogy van egy-két 64es telpítőm is, de van olyan progi amihez meg nincs.
-
GReddy
tag
válasz
leviske #6914 üzenetére
így lett volna helyes:
Ha beállítod, akkor win95-ig visszamenőleg tud futtatni bizonyos progikat...
Sajnos nem mindegyiket. Pl a CC Generals.. Érdekes. Két egyforma gép, mindkettő tiszta Vista x64 Business Magyar, egyiken megy, másikon nem. Egy különbség van, a VGA. Ati 3870 (ezen megy) és NVIDIA 8800GTS (ezen nem) Érdekes...
Persze, hogy a 8800-n játszanék.
-
karika38
csendes tag
válasz
leviske #5908 üzenetére
Igazad van !!!!
De mindegy eladtam a vistát annak aki megvette a gépemet!
én meg visszaraktam a joöreg xpt!Mellesleg a vista használati utmutatojában nem találom azt hogy csak ugyanazzal az alaplappal megy!? csak azt hogy 1 gépre telepithetö és az esetleges hardver változásoknál ismételt akitiválás lehetséges!
-
Skyer
senior tag
-
Gerisz
addikt
válasz
leviske #5619 üzenetére
Gondolhatod milyen türelmes vagyok akkor.
kb 20mp, de az max
várjak még?
De amikor elsőre beraktam a boot cd-t akkor betöltött, bejött egy szines kép ott vártam talán 1 percet is
az xp meg megy megy megy fel a gépre
nem értem
holnap kicsit türelmesebb leszek és váni fogok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest