Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Ace Ventura #27137 üzenetére
Ram hiba, hdd hiba, és a kábelezést nézd meg, kulonosen a hdd és a lap közt.
ramnál lehet kontakthiba sokszor elég kiszedni, és visszatenni.(#27097) zolikaDB
Azt látod nem tom, de amikor ott állsz az adott levélen, akkor továbbítás, beírod a cimet, és utána küldöd. -
rootkiller
őstag
válasz
Nálam is vannak a fenn említett be nem bootolások, hamarabb resetelheted, és restart után utsó működőképes beállítások. Amúgy akkor nem árt újrarakni, valszleg nálad is akad valamivel, nekem az a telepítő cd-s javítás után se volt jó. Nem tudom mi okozza, de a hw hibákat kiszűrtem, szal biztos sw-es. Amúgy baráti jótanács, hogy szokj át az IE-ről egy AdBlockos TabMixPlusos IEtabos FlashGotos FasterFoxos (és még sorolhatnám a sok hasznos kiegészítőt) Firefoxra, nem fogod megbánni szerintem.
Viszont nem ártana valahogy kinyomozni, mi miatt csinálja, hogy kiakad boot közbe.
-
moonman
titán
válasz
nálam le is van tiltva, csak alkalomadtán engedélyezem, amikor valamit nagyon muszáj flash-ben megnézni. nem is fagy és a lapok betöltési idejére is jó hatással van. fut is a böngésző már egy hete... (igaz ez most IE8 RC1)
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest