Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #27237 üzenetére
és az mér jó, hogy gyökérkönyvtár-szinten szétbasszuk a jogosultságokat? hátha elbarmoljuk vele a rendszert? ne válaszolj, biztos megvan rá az okod, mindenesetre nem szokás piszkálni.
-
Sky85
tag
válasz
rootkiller #27238 üzenetére
Én is csak kiprobálásra gondoltam és nem tartós használatra!
-
Ace Ventura
addikt
válasz
rootkiller #27176 üzenetére
Ne viccelj, nagyobb mágus, mint én! Csak a hibákat nem tudja megoldani, igaz azt én sem!
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #27163 üzenetére
Nálam ugye az az alap hogy 2-3havonta újramegy, mert én az idióta tudatlan felhasználó vagyok, aki összb*ssza az op-rendszert, meg amúgyse tudja használni, ugye kedves moonman prof.
Ne haragudj, de igaza van. Ha neked 2-3 havonta újra kell húzni a Vistát, akkor valamit kegyetlenül elbaszol (mellesleg nem a Vistán van a hangsúly).
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Csinájatok róla biztonsági mentést, amikor minden pöpec
összes frssités fent
Erre egy Free progit PING (Linuxos) [link]Ill. Az Acronis Truimage 2009 Home változata.
Mind a kettő elött a free space -t érdemes kiwipeolni teleírni 0 kkal, így jobban tömöríthető.
Ha ezekután elszáll, akkor az egész telepítéshez képest frissitésekkel és minden egyébbel relative hamar fent van.
Mentett imageket célszerű DVD és egy külső hdd én tárolni. -
Ace Ventura
addikt
válasz
Én nem szeretem 2-3 havonta újrahúzni, legalább fél évet birjon ki.
Holnap kiderül.Utánajárok, mert anyámat jobban bosszantja mint engem -
Ace Ventura
addikt
válasz
rootkiller #27161 üzenetére
Holnap ugyis jön az új procihűtőm, lesz egy kis hardverdiagnosztika, aztán meg win reinstall.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
rootkiller #27157 üzenetére
2 másik gépen is pörög a vista, és csak az enyémen problémás.Nem tudom mennyire vista hiba a betöltési gond.
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #27155 üzenetére
"biztonségi másolatok szemétgyártása"
"A Win egyszerűen elhasználja magát"
"a vistában van a hiba"
csak nem bírod ki, hogy tízpercenként ne nyögj be legalább egy-két marhaságot?
biztonsági másolatok ahhoz kellenek, ha egy patch nem várt mellékhatást hozna, el tudd távolítani. meg mi az, hogy elhasználja? -
PuMbA
titán
válasz
rootkiller #27155 üzenetére
Szemétgyártás nekem nincs,de mikor felraktam az SP1-gyel integrált Win-t 8,90GB volt a mérete és most is csak 9,09GB 3 hónap után,ami betudható a feltelepített programoknak.
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #27139 üzenetére
ha ismernél tudnád, hogy direkt írom így. mertcsak.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
rootkiller #27127 üzenetére
Amióta az eszemet tudom, azóta IE-t használok.Eddig nem volt gondom vele.
A vistám kb 2-3 hónapja van fent.Az utóbbi 3 hétben észrevettem, hogy indulási problémáim is vannak a géppel.Ez azt jelenti, hogy nem tölt be a OS, hanem csak megy a csik, és az microsoft corparation felirat.10 perc után megunom, és újrainditom, de van hogy azt is többször kell, mire betölt a win.Minden frissités fent van, naprakész vagyok.32 bites jogtiszta ultimate -m van.Ezek a fagyások idegesitenek.moonman azt mondod flash player , reinstall megoldja?Volt ilyen gondod esetleg, mint nekem?
-
moonman
titán
válasz
rootkiller #27127 üzenetére
javasolni tudom, ne javasolj baromságokat. méghogy biztonságosabbak, ez vicces.
magánvélmény: hüjevagy.
-
válasz
rootkiller #25672 üzenetére
Fel lehet fordítva is(vista-xp) csak akkor kell egy easybcd, meg egy indítási helyreállítás vista dvd-ről és már megy is! Az viszont való igaz hogy xp-s driver nem tuti hogy lenne..
-
VaZso
senior tag
válasz
rootkiller #25650 üzenetére
Esetleg próbáld meg, ír-e hibát...
...van olyan partíció, amit nem érsz el? -
válasz
rootkiller #25645 üzenetére
Csinálj egy inditás helyreállítást a telepítő dvd-vel.
-
VaZso
senior tag
válasz
rootkiller #25645 üzenetére
Előfordulhat, hogy van valami hiba a filerendszerben, esetleg a partíciós táblával.
Ezzel óvatosan bánj, de utána lehetne nézni.
-
válasz
rootkiller #25639 üzenetére
Ilyen nekem is volt. Sajnos nálam a Kaspersky egy korábbi verziója miatt csinálta ezt, mikor már sokadszorra szedtem le és telepítettem fel. Egyszer csak elkezdett a boot csík menni, és 15 perc elteltével is ezt csinálta. Reinstall megoldotta a problémát. Illetve egy inditás helyreállítás a telepítő dvd-vel.
-
VaZso
senior tag
válasz
Esetleg van a gépben olyan HDD, ami eddig nem volt?
(...ha igen, nélküle is fennáll a probléma?) - vagy bármi új vezérlőkártya pl.Esetleg filerendszer hiba?
SMART?Szerk.: Esetleg nem viselkedik furán a rendszer (amikor működik)?
...pl. nem áll meg/lassul le bizonyos időközönként, esetleg ég hosszasan a HDD LED? -
Lenry
félisten
válasz
tapasztalataim szerint az op.rendszer újratelepítés után is jelentkező hibák nagy százaléka hardveres
#25640-re: haver múltkor a kurzorral akarta elzavarni a legyet a monitorról
-
Core2duo6600
veterán
válasz
rootkiller #23822 üzenetére
Nekem is hol megmutatja hol nem, nem tudtam rájönni, hogy miért nem látszik, szerintem a thumb-okra gondtál
(#23833) Barthezz2
Pont ugyanezt használom, gond nélül át tudtam állítani.(#23840) ngdr88
Ha fizikailag 1 HDD van benne
Akkor elösször xp, majd utána vista(#23845) csendusz
Jegyezd fel egy paprirra a biosod összes funkcióját, és írd be
Ill. tedd fel a kérdést a lapod topicjában(#23847) Morden24
Átmegy az ellenörzésen is.
Hiszen nem tudnánk az sp1 et feltenni. -
Gerisz
addikt
válasz
rootkiller #23831 üzenetére
Én úgy gondoltam, hogy megadom a kódom és ha valid akkor beenged.
De köszi! -
Agostino
addikt
válasz
rootkiller #23838 üzenetére
Üdv.
Ott is bejelöltem, hogy igen, jegyezze meg. Ennek ellenére továbbra is kéri. :-\
-
_ak_
addikt
válasz
rootkiller #23832 üzenetére
Jaa, amikor a tálcán van a cucc, és csak ráhúzod az egeret,h épp mi folyik.Ahhoz nem értek.
Vmi reg hackel nem kizárt, h tovább nyomon lehetne követni, de ez a fajta eltűnés, nem egyedi probléma, szerintem egyszerűen így van beállítva. pl filmnézés közben is egy ideig követi az eseménykét, majd egy kicsit később már nem mutat semmit.
ki kéne deríteni a funkció nevét angolul és megtornáztatni egy kicsit a googlet, mert alapból nem emlékszem, h valahol ezt részletesebben is lehetne állítgatni. -
Balinov
titán
válasz
rootkiller #19874 üzenetére
megerositve, 32 napos Eset Smart security, vista hp sp1 es cod1,cod2,cod4,ill. mohaa es america's army csontnelkul megy online.
-
Skyer
senior tag
válasz
rootkiller #19874 üzenetére
Rakd fel az Avast ot, bárhonnan belehet szerválni még úgymond a "csúnya" verziót is amihez széria szám is van és nekem tökre bejön. nem fogja a gépet és jól is véd.itt ajánlotta egy kedves fiatalember nekem is
-
Skyer
senior tag
válasz
rootkiller #19870 üzenetére
-
Skyer
senior tag
válasz
rootkiller #19863 üzenetére
Igen csakhogy ahogy felrakja az Eset smart security-t éőttek a lanos és internetes játékoknak..
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17244 üzenetére
Nem iszol, elb*szod a netet, és nincsen felétek Porsche. Hát meg kell mondjam, sok tanulnivalód van még
Bali27: Szvsz, ha rendeltetésszerűen működik, akkor nemigen kéne észrevenned... esetleg magát a gépet fogja vissza?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
rootkiller #17238 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy kellene hogy a frissitések menjenek maguktól.
Hiszen akkor elvben stabilabb, szebb, jobb, illatosabb lesz a winMSN meg érthető lehet adott esetben, én speciel nem szeretem ha megnyirbálják a jogaimat, mindig ragaszkodom az admin joghoz, legalább a saját gépemen.
-
Djuree
félisten
válasz
rootkiller #17236 üzenetére
szomszéds csaj msn-jét? úristen ezt a lúzerséget már bocs. csengess be és hívd el valahova....
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17236 üzenetére
Szerintem ne telepítsd újra a Vistát, több bajt fogsz csinálni, mint ami már így is van. Nem a Vistával, hanem a netbeállítással van baj, az meg nem fog elmúlni attól, hogy újratelepíted.
Ha a szomszédban lakik, minek az msn-je?
Ezekamaifiatalok...
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17234 üzenetére
A Porsche-ből sejtettem, hogy nem egészen a Burger King-ről lehet szó
Gondolom most a céges netről van szó. Na, hát még szép, hogy nem engedi frissíteni a Win-t, meg belőni az msn-t. Gondold meg, milyen jó lenne, ha a cégnél mondjuk a hónap első keddjén minden Win újraindulgatna, mert letöltötte az Xezredik kritikus biztonsági frissítést, vagy ha mondjuk a kedves alkalmazottak msn-eznének munkaidőben, meg file-okat küldenének/fogadnának. Be is b*szna, nem? (Illetve pont az történne, ami most veled: gépek esnének ki a munkából
)
A frissítéskor létrehozott visszaállítási ponttal valszeg nem fogsz semmit érni, mert a netet gondolom a frissítés előtt babráltad, a restore point meg a drivertelepítés miatt lett létrehozva. Annál régebbit kell keresned.
(Amúgy nem is értem, bent vagy egy autókereskedésben, ahol a netkapcsolatnál az van beírva, hogy porschenet, és te kitörlöd...?
)
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17231 üzenetére
Hát hajrá, ha a gép oldalán van a probléma, akkor szerintem megoldódik így. Ha a céges háló tiltott ki, akkor kevésbé.
A rendszergazda szabin van, mert holnap vizsgázik valamiből
Ez azért kemény
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17228 üzenetére
Nyilván elállítottál valamit a céges nethozzáférésen. Szerintem ha megkérdezel egy "benti" valakit, aki meg tudja mondani neked a beállításokat, akkor gond nélkül menni fog
(De az is lehet, hogy maga a céges hálózat dobta le a gépet, mert olyan kóddal próbáltál belépni, ami nem éppen oda való. Ebben az esetben megintcsak a "bentiek" tudnak majd megoldást keresni. Tapasztalat: céges hálózaton nem basztatjuk a gépet, valamint ha csatlakozni akarunk, akkor új kapcsolatot hozunk létre, nem a meglévőt babráljuk.)
-
wwhy
veterán
válasz
rootkiller #17225 üzenetére
hát jobb nem piszkálni a céges beállításokat illetve mi a francnak vacakolni a turbomemorival
-
Morden24
nagyúr
válasz
rootkiller #17225 üzenetére
Hát ha olyan Sherlock Holmes-osan gondolkodunk, akkor szerintem tuti nem a turbomem kavart be.
Valószínűleg a netes felhasználónevek keverése lehet a dolog hátterében, ez elég keményen tudja befolyásolni a netet
Ha tudod, hogy mi hogyan lett be/elállítva, akkor csináld vissza az eredeti állapotot, ha nem, akkor állítsd be újra a netelérést.
Ha nagyon meg vagy szorulva, akkor még mindig ott van a rendszervisszaállítás lehetősége, feltételezem, hogy céges környezetben elég eszük van a használatához.(Nem mellesleg azon sem lepődnék meg - a rémtörténetek hallatán -, ha a Nortonnal lenne valami gond, de valszeg simán a netkonnekciókkal kavartál el valamit.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest