- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Biztos volt már 5000x a kérdés, ezért előre is elnézést kérek, hogy felteszem!
Melyik az a program, amivel ki lehet szedni az indítási képernyőt Windows indulás előtt? (Ahol be lehet állítani, hogy pl Windows XP vagy Win7 induljon)
Köszönöm előre is!
-
30z.Samu
félisten
Az egyik hírben ez áll: "A jövő utáni pénteken megjelenő kiadás viszont nem lesz elérhető a nagyközönség számára (legalábbis legális úton), azt szokás szerint a Technet és az MSDN előfizetői tölthetik majd le. "
Szóval úgy fest a dolog, hogy legális úton nekünk marad a 7100, de nekem ez is megfelel szerény véleményem szerint.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Studiossrác #22631 üzenetére
"64 bitesnek nem lesz kevés a 2 giga ram?"
Én 32biteset futtatok 512MB (!) RAM-al.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Comodo-t használ valaki közületek? Kompatibilis a 7-el? Csak mert Avira mellett azt szoktam használni XP alatt. Avira megy (igaz komolyabb vizsgálatnál megállítja a gépet, mint az állat), a Comodo-t nem próbáltam még.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Az mitől van, hogy az Avira vizsgálat közben megáll, mint a Jancsiszög? De annyira, hogy teljes noti restartot kell csináljak. Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Comodo megy rendesen Win 7 alatt? Ha nem, akkor az Outpost megfelelő alternatíva lenne?
Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Úgy néz ki én fogalmaztam kicsit félreérthetően.
Én a tetszésemet akartam kifejezni a téma indító hsz-el.
Morden24: "30k elég lesz egy Home Premiumra"
Abban lesz valami extra az Aero-n kívűl? Csak azért kérdem, mert a notim nem tud Aero-t megjeleníteni.
De tudok nélküle élni.
-
30z.Samu
félisten
Skacok!
Nem tudjátok a bejelentkező képernyő mindegyiknél ugyanolyan lesz? Ez a kék hátterű, virágos megoldás nekem nagyon tettszik. Röhögni fogtok, de nekem a magyar népmesék introja jut eszembe!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Végre sikerült nagyjából használható állapotba tenni a Seven-t, a VGA-val szenvedtem a legtöbbet, de most az is megy.
Lassacskán kiderül hogy a torrentes Win volt-e a lúdas.
-
30z.Samu
félisten
Nah!
Most, hogy hazajöttem ismerősömtől, nekiállok átmenteni a fontosabb cuccokat a másik meghajtóra utána felteszem a hivatalos oldalról leszedett Seven-t. Olyan téren nyugodtabb leszek, hogy tudom hogy ez tényleg az RC és nem vírusos, de hogy változik-e majd a tegnapi bibi az majd kiderül.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Hogy lehet leszedni a Windows 7-et? Mert én speciel le se tudom robbantani a gépről.
Tenném fel az MS oldaláról leszedett változatot.
-
30z.Samu
félisten
Skacok!
Az mitől van, hogy ha a filmek mappába bemegyek, akkor olyan szinten elkezdi pörgetni a vinyót, mint az állat?
-
30z.Samu
félisten
Skacok!
Win 7 alá jó az Ace Mega Pack is, vagy a K-Lite-ot érdemesebb feltenni?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Criton #18975 üzenetére
Én nem szedtem még le, mert nem tudtam mennyire stabil ez a rendszer. De eléggé stabil (igaz a TV Tunert még mindig nem sikerült beizzítani, de már közel járok az igazsághoz.) és néhol gyorsabb is, mint az XP. Ami 512MB RAM-nál eléggé meglepő!
Ha minden jól megy, 2010 márciusig meg lesz a 2GB ram a gépben és a pénz a végleges verzióra.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Fel sikerült tennem a PCTV programot Vista kompatibilitással. Elindítom a programot, elsőre beállítok egy csatornát. Újra kell ilyenkor indítani a progit. Elindítottam és amint bejött a TV ez az ablak fogad.
Valaki tud erre valami okosat mondani?
Ha erre nem akkor a Media Centerben hogy kell elindítani a TV-t? Mert nekem valahogy nem akar összejönni. -
30z.Samu
félisten
válasz
Core2duo6600 #17939 üzenetére
"Ilyenekkel lehet gond, a beépített tv tuner, ha van "
Nekem az USB-s tunerrel nem szimpatizál. Látni látja, de valahogy TV-zni nem alkalmas a cucc Seven alatt.
-
30z.Samu
félisten
válasz
30z.Samu #17030 üzenetére
Fejlemény: Kép van, de eléggé érdekes a minősége, hang nincs. Elképzelhető, hogy nem kezeli rendesen a Tunert vagy a kicsi VGA miatt nem megy rendesen (bár hangnak akkor is kéne lenni szerintem)?
Tud valaki olyan USB-s tunert, ami tuti megy Win 7 alatt?Köszi előre is!
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy nap után azt kell, hogy mondjam, hogy elég jó ez a kis rendszer. Csak a TV progim nem akar felmenni rá, pedig van Vista verzió is. Szerintetek ez fog javulni a véglegesre, vagy ne nagyon reménykedjek benne?
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Szerintetek az gáz, ha én már 1 nap után azon gondolkodom, hogy csak a Windows 7-nek kéne a notin lenni?
-
30z.Samu
félisten
Hol lehet megnézni, hogy meddig aktív a Windows? Mert nekem a Computer-nél nem írja, csak hogy mi van a gépben.
-
30z.Samu
félisten
Skacok képzeljétek! Jó előbb, XP-ről írtam a hszt, hogy kéne a Seven-höz driver a VGA-ra. Letöltöttem a legfrissebb XP-s driver, beléptem a 7-be és láss csodát, látja a VGA-t, a korábbi driverrel is.
Komoly!
Elvileg akkor már mindenemhez van driver.
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt!
Azt szeretném kérdezni, hogy az XP drivert nem lehet valahogy áthackelni a VGA-hoz az RC-re?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Komplikato #16778 üzenetére
Szerintem nem nagyon engedné feltenni, de egy próbát megér.
-
30z.Samu
félisten
Fejlemény:
Perpill a videokártyával és a TV Tunerrel szenvedek. Aki tud Vistás drivert Intel 82852/82855-höz az kérem jelezze, mert én sehol sem találtam (Tudom lehetetlen kérés, de hátha.
)
-
30z.Samu
félisten
Jó reggelt!
Nem bírtam ki az 5.-ét, feltettem a 7100-at, amit lehetett találni neten!
Eddigi tapasztalatom, hogy a lemezműveletek gyorsabbak, mint XP alatt. Ezen én meglepődtem, mert speciel annak is örültem, hogy elindult egyáltalán a notimon a Seven kemény 512MB RAM-al és 64MB integrált VGA-val (igaz, az utóbbihoz nem találtam drivert, de anélkül is elmegy elég szépen)!Viszont a hangkártyához jó volt neki az XP-s driver is.
-
30z.Samu
félisten
Valaki használja a 7100-at vagy megvárjátok a hivatalost? (Tudom hülye kérdés és kicsit ütközik is a szabályzattal)
-
30z.Samu
félisten
Köszi mind 2-töknek a segítséget!
-
30z.Samu
félisten
válasz
moonman #16180 üzenetére
Most már ezt is tudom, köszi az infót!
Ice_Man22: Azért ne húzd fel annyira magad, mert felmegy a vércukrod!
Viccen kívül: Speciel tényleg nem tudtam mi a különbség a Beta és az RC között, annyira nem vagyok jártas ebben. Azért "mondtam" hogy amíg nem végleges verzióval van dolgunk, addig egyre megy hogy milyen néven fut. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek várjam meg a május 5-öt, hogy kijöjjön az új teszt verzió vagy nyugodtan próbálkozhatok valamelyik régebbivel is?
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
Lenne még egy kérdésem!
A Win 7-et fel lehet úgy tenni, hogy később le tudjam szedni minden további gond nélkül? Mert az XP-met nincs kedvem feláldozni.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis információra lenne szűkségem.
Nekem van egy Acer TravelMate 4050-es notim (persze nem a gyári memória van benne). Azt szeretném kérdezni, hogy ha a Vistához nincs valamelyik cuccomhoz driver, akkor a Windows 7-en is buktam a dolgot?
Köszi előre is a választ!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest