- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
qwertly #46425 üzenetére
Sajnos semmit a W7 besorolja nem kompatibilisnek es ezert megtagadja a mukodeset -vagy neha nem - de igy az ikonjat sem engedi kitenni. Nekem sok portable programom volt/van XP alatt es azok kozul jo parat megtagadott pedig semmi koze nem lett volna hozza.
Megharagudtam, leszedtem a Windows 7 Ultimate Manager programot es azzal belenyultam a rendszerbe. Kezdoknek nem ajanlott!! De pl van benne programeltavolito ami a RevoUninstaller programra hasonlit es ugy is mukodik, vagyis nem csak a programot szedi le hanem kiszedi a registry-bol is az eltavolitott program bejegyzeseit. Rengeteg modositasra van lehetoseg, de mondom csak annak aki tudja hogy mit csinal. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
qwertly #46093 üzenetére
Más memoria igényes alkalmazások futtatásakor nincs fagyás? Mert minél tovább minél több oldal van nyitva annál többet tud enni a firefox, és ha esetleg memoria hibás a géped lehet irna a hibás részre és azért fagy, vagy a vinyon a swap file kezd el egy idő után esetleg bad sectorra irni. Teszteld a vinyot meg a memoriákat is. Mindenek előtt azért probáld ki az alcoholt teljesen eltávolítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
qwertly #25292 üzenetére
A DD Live arra jó, hogy ha Digitális kimeneten (S/PDIF) van összekötve a géped az erősítővel, akkor DD hangot kódol ennek segítségével a hangkarid, és lényegében úgy fog szólni játékok alatt, mintha analógon lenne összekötve. Szal játékok alatt is lesz 5.1, stb.
Amúgy driverek közül válogass az első hsz-ből.
Nekem Audigy 2 ZS-hez Pax driver van fenn, és tökéletesen működik.
Jam és igen, a DD Live, az nem ingyenes.
-
Morden24
nagyúr
válasz
qwertly #14519 üzenetére
Ha van kedved, akkor cseréld le nyugodtan, de egyelőre distributed by torrent (illetve westlake
) only.
Megvárhatod a május 5-i hivatalos RC-kiadást is.
Az egészen biztos, hogy az RC-k stabilabbak lesznek, mint az internal build-ek, mert ez a nagyközönségnek készül, a belsők meg nomen est omen belső használatra -
pzstm
titán
válasz
qwertly #11643 üzenetére
nem moonman vagyok, de nem erre gondoltál esetleg?
Advanced Firewall settings -
DeusHun
őstag
válasz
qwertly #10139 üzenetére
Bootrec nélkül írtam annó és működött. Az tuti, hogy a fixboot-ot majd a fixmbr-t adtam ki.
Ha mentettél mindent, próbáld ki500 GB. Te jó ég. Hova mentesz annyit? Ezért örülök, hogy a teljes vinyóm csak 120 GB
A napokban kérdeztem, hogy mennyi egy 160-as sata vinyó noteszba. Erre közlik, hogy 250-es a legkisebb amit venni tudok. Izé... lehet le vagyok maradva a méretekben.
-
pzstm
titán
válasz
qwertly #10058 üzenetére
én is pont ilyennel találkoztam, mikor a 7048 x64-et raktam fel......
Aztán felraktam a nokia PC suite-ot, az is felrak vmi plugint magának (mondjuk eddig is fent volt már), utána viszont a következő indításnál minden plugin működött helyesen
Előtte 203-as hiba miatt nem lehetett elindítani plugineket.... -
-
Zsankee
aktív tag
válasz
qwertly #10021 üzenetére
A firefox kiegeszitoket le lehet tolteni kulon csak a telepitojuket az internetron.
Biztos van elegansabb megoldas is: Internet Explorerbol megnyitod a letolteni kivant kiegesztio oldalat, majd kattintas a letoltesre, es ott az xpi kiterjesztesu fajlt elmented a gepedre, majd futtatod. Ha veletlen nem lenne tarsitva hozza semmi, akkor a firefoxot kell kivalasztani hozza. Remelem sikerul ezzel telepiteni -
Edween
őstag
válasz
qwertly #9784 üzenetére
Rendszergazdaként telepítem az IDM et, és nem kért még engedély sosem, kompatibilitást nem állítok neki, minden alapon, a szokásos next, next finish, módszerrel.
A firefoxhoz csak annyit, én nem szeretem azt a mozbackupot, inkább ezt a máppát (C:\Users\username\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles) kimentem mindig telepítés előtt, majd utána csak a tartalmát másolom vissza, mikor a firefoxot feltelepítettem, és elindítottam, mert csak ez után jön létre ez a mappa. Sosem volt gondom abból, hogy valami hiányozzon, skinnek, jelszavak, bővítmények vagy bármi, mindig megvolt minden.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest