Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
rybank #33026 üzenetére
Értem. Én nem akarok ilyenekkel pénzt keresni, mert az már tényleg lopás még egyszer eladni a saját javunkra, főleg hogy mások kínlódtak vele. Az olyan oldalakat én nagyon elítélem, akik pénzért kérnek vagy sms-es. Akkor az az igazi warez, végül is a nyílt torrent az csak egymás közötti fájlmegosztás amit pl. harmadik félnek nem akarunk kiadni. Olvastam, hogy a publikus megosztásra is van lehetőség, mert a magyar jogszabályok engedik.
Most már befejeztem az off-ot.
Még nem jött válasz a magyarításos kérdésemre... -
Skizz
addikt
válasz
rybank #33005 üzenetére
Muszáj driver... hangnál például 2.0 lenne az alapbeállítás drájver nélkül, mélykezelés pedig 0. CCC is kell, főleg hogy több monitort használok, no meg az esetleges driverből erőltetett AA miatt. G25-höz ugyebár szintén alap dolog... de máshoz különösebben nem szoktam felrakni.
-
válasz
rybank #33008 üzenetére
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.Forrás: [link]
-
Skizz
addikt
válasz
rybank #33002 üzenetére
Mármint a Xonar drivere ölte meg?
Nem értem, hogy most mi a probléma... egyszer jó egyszer meg nem. Előző restart után úgy tűnt, hogy minden klappol, úgyhogy ezen felbuzdulva kis Crysis Warheadot akartam tolni, ehhez képest 2 perc után lefagytam, restart, majd ugyanaz volt a probléma. Hiába kattintok bármilyen ikonra, .exe-re, a feladatkezelőben látszik, egyébként semmi nyoma. Használhatatlan.
-
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest