Aktív témák
-
Skizz
addikt
Hali
Az első hsz-ban rossz a 7100-as build honosítás linkje, valaki tudna adni egy linket, hogy honnan és mit töltsek le?
Köszi
-
Skizz
addikt
Hali
Mostanság egyre több játéknál tapasztalok olyat, hogy indításnál a feladatkezelőben megjelenik a folyamatoknál az .exe, de utána pár másodperc semmittevés után el is tünik, és nem indul a játék (csak hogy párat említsek: SBK, MotoGP, TDU, nfs shift, CoJ), csak a töltőikon jelenik meg pár másodpercre az egér mellett.
Valaki találkozott már ilyennel? Új vindózon kívül van valami megoldás? (7100, 32bit)
Üdv.
-
Skizz
addikt
válasz
Morden24 #33077 üzenetére
Sorstárs. Én, ha felrakom a drivert, restart után 1-2 progi kivételével semmit sem tudok elindítani. Feladatkezelőben látom a folyamatokat, de ennyi, teljesen használhatatlan a gép. 64 és 32 bites RTM-et is próbáltam, hiába.
Én megbarátkoznék az apróbb bugokkal a "hivatalos" startig, na de hogy egy olyan drivert dobnak ki, ami kiakasztja az OS-t, az már sok. Ennél még a Creative is jobbat tudott alkotni (soha semmi nem működik a driverben, de legalább az OS-t békén hagyja.)
-
Skizz
addikt
válasz
rybank #33005 üzenetére
Muszáj driver... hangnál például 2.0 lenne az alapbeállítás drájver nélkül, mélykezelés pedig 0. CCC is kell, főleg hogy több monitort használok, no meg az esetleges driverből erőltetett AA miatt. G25-höz ugyebár szintén alap dolog... de máshoz különösebben nem szoktam felrakni.
-
Skizz
addikt
válasz
rybank #33002 üzenetére
Mármint a Xonar drivere ölte meg?
Nem értem, hogy most mi a probléma... egyszer jó egyszer meg nem. Előző restart után úgy tűnt, hogy minden klappol, úgyhogy ezen felbuzdulva kis Crysis Warheadot akartam tolni, ehhez képest 2 perc után lefagytam, restart, majd ugyanaz volt a probléma. Hiába kattintok bármilyen ikonra, .exe-re, a feladatkezelőben látszik, egyébként semmi nyoma. Használhatatlan.
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
Na itt aztán nagy gebasz van...
Üdvözlő/betöltő képernyő után általában 10ből 8 alkalommal nincs kép (de ctrl+alt+del után bejön a menü, ahol feladatkezelő, meg kijelentkezés, meg felhasználóváltás etc. közül lehet választani, de ha bezárom, akkor továbbra is fekete kép. Újraindítani is csak resettel lehet. Ha van kép nagy "szerencsével", akkor viszont rögtön egy explorer.exe folyamatleállítással és manuális újraindítással (új feladat, explorer.exe) lehet egyáltalán valamit is kezdeni a géppel. Pontosabban ez túlzás, mert utána ha valamit meg akarok nyitni (legyen az Xonar drivere, CCC, msn, torrent), akkor egy darabig úgy csinál, mintha csinálna valamit, a folyamatok között látom az .exe-t, de semmi sem jelenik meg.
Friss 7600-as, ****. Valaki találkozott már ilyennel?
[ Módosította: Racecam ]
-
Skizz
addikt
hali
most raktam fel a 7600-as buildet, és ott botlik meg mindig az egész, hogy egyszerre csak 1 telepítés mehet... 7100-nál ez nem volt. valami ötlet esetleg?
-
Skizz
addikt
hali
találkozott már valaki olyannal hogy minden indításnál befagy a windows explorer, aztán pár perces szenvedés és restart után (mármint explorer restart után) klappol minden?
-
Skizz
addikt
ajjajjajajajaj, felrakott az auto-update valami frissit, aztán restart óta akad minden, az egér, a kép a hang, minden. vigyázzatok az updateokkal!
-
Skizz
addikt
ez a virtual XP annyiból áll, hogy felrakom a két letöltött cuccost m$ oldaláról (VXP mod meg valami frissi), resi és már startból indítom is?
Aktív témák
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest