Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Atikusz
üzenetére
Ezt nekem mondod?
Tudom, de ez akárhol van dolgozik, ja és első volt az indexelés kikapcsolása, és idő közben újboli kikapcsolása mert lassan belevesz dolgokat ahogy az ember használja a windowst.
Vávávárjunk csak, mi ez az alaplapcsere érzékeny dolog? OEM-nél ha cserélek alaplapot (v pl vga karit, netántán ramot bővítek) akkor mi történik? Egyik sem telepíthető fel több gépre? Te hallod ha ez igaz most megyek a virágboltba. H gondolják ezt? Amikor úgy forognak néha a kezemben az alaplapok mint újabban a telefonok?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, de ez akárhol van dolgozik, ja és első volt az indexelés kikapcsolása, és idő közben újboli kikapcsolása mert lassan belevesz dolgokat ahogy az ember használja a windowst.