Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BaLinux
tag
Hali!
Nem ismerem a Mandrake-et, de egészen valószínűnek tartom, hogy valami 2.4-es kernellel fut a disztrib. Ebben az esetben meg a belefordított (vagy éppen nem fordított) iptables-t lenne a legjobb használnod!
Amúgy itthon Debiant használok. Megjegyzem, hogy ez tényleg az az oprendszer amit 1x kell installálni. Még nem is láttam linuxot, amikor feltelepítettem. Azóta két gépre átmásoltam az 1x installált rendszert. Szóval 1 installt használok 3 gépen. Természetesen gyorsabb volt a gépeken egyéni beállításokat végezni, mint újrainstallálni! :))
C++-os környezet sajnos nincs olyan szintű, mint az M$VC 6+, de eddig még nem használtam egy jól megtermett gcc parancsnál többet. Mondhatnám nem annyira értek a linuxos fejlesztéshez, csak felfogom mi hol van, magamtól nem bírnék megírni egy makefilet, csak a programot. :)
Ha segítségedre lehetek iptables-szel (vagy mással) kapcsolatban, csak kérdezz. Ha netmegosztásra (is) használnád a gépet, sok király dolgot lehet csinálni egy ilyen masinával...
Balázs
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest