Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Sziaszot,
Ha jól tudom, ha veszünk egy új szervert ahhoz lehet "akciósan" oprendszert venni, HP, DELL etc.
Ezek hogy működnek, mennyibe fájnak,Csak új szerverhez csak új windows server 2012-re gondoltam.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Revit servert szeretnénk futtatni, sajnos a mostani szerverünkön csak SBS 2003 van amit támogatás hiánya ellenére még nem szeretnénk lecserélni, mert tartományvezérlésnek, fileszervernek megfelel, redundancia etc. mi igényeink szerint megoldva, szóval egy relatív jól működő dolog.
De a revit szervernek legalább Windows server 2008 de inkább 2012 kellene + felhasználók meg mindenféle tartományok nélkül, anno tesztként megpróbáltam PC re telepíteni, hát-hát nem tetszett neki a dolog.
Kérdésem, hogy mi a minimum hardverigénye, hogy értelmesen fusson, csak egy alkalmazásra lenne használva a fent említett revit serverre. látom hogy lehet kapni használt újabb szervereket relatíve olcsón.
Nekünk most egy G5 proliant ML350 ünk van.bocsánat eléggé laikus vagyok a témában
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest