Új hozzászólás Aktív témák
-
tovades
csendes újonc
válasz
Visormail
üzenetére
Ma összehasonlítottam két gép hálózati beállításait. Mindkettőn belép az általános felhasználóval. Az egyiken tudtam telepíteni, a másikon nem. Mindkettő tartományban van (sőt az összes többi gép is, nincs panasz hogy a felhasználók nem tudnak belépni). A DNS is rendben, a szervertől kapják. Pingelni is tudom a szervert mindkettőről.
A helyi felhasználó és az idő jó ötlet volt. Sikerült belépni helyi felhasználóval (rendszergazdai jogokkal), amit eddig nem tudtam, hogy hogyan lehet tartományban lévő gépnél (innen is látszik hogy szerverben kezdő vagyok.) Beállítottam az időt, újraindít és egyből ment is a telepítés... Ezt egyelőre csak egy gépen bírtam megcsinálni, többre nem volt időm. Remélem ez lesz a megoldás a többi gépnél is. Nagy-nagy köszönet az ötletekért!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest