Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Valami használható leírást tudtok nekem linkelni a dns szerver beállításáról? Sajnos a suliban a tanárunk úgy tanít, hogy nem tanít, ha kérdezünk valamit akkor csak azt mondja h ott a google. De ezt sajnos nem sikerült megcsinálnom. Túl sok beállítás, nem tudom mihez kell nyúlnom, mihez nem. Cisco routeren sikerült megcsinálni. A cél nem bonyolult: adott egy szerver gép és több kliens gép (a kliens gép a szerveren keresztül, nat -tal megy ki a világhálóra). Az egyik kliens gép legyen az xyz. zónában a abc gép, tehát címe: abc.zyz.
A cél az, hogy ha ezt a címet egy másik kliens gépről megpingelem, akkor a dns szerver megmondja neki az abc.zyz. gép ip jét.
Remélem érthető, és nem írtam nagy hülyeségeket. Ha igen bocsi, és szeretném ha kijavítanátok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest