Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni a következőben:
Otthoni környezet Win8.1 kliens 2 NIC, Microserver Gen8 2 NIC SMB3.0 MultiChannel.Nagy fileokkal dolgozom egy hálózati meghajtón a szerveren, szépen hozza a két gép között a 2Gigabitet.
Felmerült az igény a desktop kis ssdje és védelme érdekében, hogy a programokat és esetleg a játékokat is a szerverre tegyem.
Hálózati meghajtóra a játékok sem a programok nem települnek.
Gondoltam az ISCSI-ra, de ezen nem működik a MultiCH, vagy csak nem tudtam beállítani, egy gigával "D" ként tudtam csatolni.
Tudtok mondani olyan megoldást, amivel helyi drive-ot tudok szimulálni a desktopon és érvényesül a 2Gbit kliens-szerver felállás?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest