- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Ismét lenne egy kérdésem: adott egy Windows 2012 Server. GPO-n keresztül szeretnék a felhasználóknak felcsatolni egy hálózati mappát.
A kilens újraindítja a gépét (2-szer, bár nem értem miért kell ennyiszer). Szépen fel is csatolja neki az N: meghajtót, de egy nagy piros X-et rak rá és ha egy parancsikont szeretnék elindítani ami ebbe a hálózati mappába mutat, akkor nem találja az elérési utat. VISZONT ha manuálisan rákattintok az N: meghajtóra, akkor beleenged gond nélkül a mappába, tudom tallózni és utána a parancsikon is működik. Minden újraindítás után piros X-es lesz, és csak akkor tűnik el róla, ha belemegyek manuálisan vagy nyomok egy GPupdate-et.
Szerintetek mi lehet a gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- SkyShowtime
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest