Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fex
tag
Na, köszben megtaláltam:
"KMS Activation Renewal
KMS activations are valid for 180 days—the activation validity interval. To remain activated, KMS client computers must renew their activation by connecting to the KMS host at least once every 180 days. By default, KMS client computers attempt to renew their activation every seven days. If KMS activation fails , the client will retry every two hours. After a client computer’s activation is renewed, the activation validity interval begins again." -
M3kk
őstag
Szia,
koszi. Gondolhatod, hogy "guglizes" es szamtalan probalgatas utan jottem csak ide segitseget kerni?
Az IIS site be van love, mukodik, ahogy kell, ahol eladtam:
- Core bol nem tudtam a Failover -t engedelyezni,
- ha valahogy engedelyezem is, akkor hogy managelem?Illetve, hogy van-e mas megoldasra otletetek?
-
klaca1978
aktív tag
Másik számítógépről is be tudnak lépni, ha fix a jelszó tehát nem kell változtatni, de ha első alkalommal meg kell változtatniuk a jelszavukat, elfogadja a jelszót, de nem kéri, hogy adjon meg újat, hanem írja, hogy valóban meg kell változtatni, de ezt a rendszergazda tudja.
De konzolos belépésnél miután elfogadja az régi jelszót, utána kéri, hogy adja meg az újat. -
ZohanKAA
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest