Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A wbadmin parancssoros programot használom mentésre. Az OS típusa egy ingyenes Hyper-V Server 2012 core.
A virtuális gép futtat néhány windows-os guest OS-t.
A kérdésem, hogyha használom a "wbadmin start backup" parancs -backupTarget:, -allCritical, -systemState,
-vssFull kapcsolóit, akkor szükséges még megadni a -hyperv kapcsolót is, vagy a -hyperv kapcsoló nélkül is le fogja menteni az egész gépet a virtuális gépekkel együtt a wbadmin?
A virtuális géphez tartozó imidzsek jelenleg a C: meghajtón vannak, de helyhiány miatt ezeket majd át akarom tenni egy másik meghajtóra a host gépen, ami mondjuk D: meghajtó lesz.
A kérdésem, hogyha kiegészítem a mentés parancssot az include:D: paranccsal, akkor ez így rendben lesz ugye, tehát az egész szervert a virtuális gépekkel együtt le fogja menteni a wbadmin?Nekem amúgy nagyon bejön ez a parancssoros MS backup progi, már csináltam pár teszt visszaállítást, ráadásul hálózaton keresztül, amihez csak a free Win2012 dvd-je kellett és minden simán működött.

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Windows 10
- Lightyear - befektetési app
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Samsung A17 mobiltelefon
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest