Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez szerintem bárhol lehetne, most konkrétan nem írom le hol. Az egyetem a szegedi volt. Mondjuk én 2009-ben végeztem, akkor már a 2008-as szervert tanulhattuk volna...de nem. Debreceni egyetemen 2012-ben már tuti volt szerver oktatás bsc-n, mert ott találtam jegyzeteket. Szegeden nem tudom. Félelmetes, mennyire le van maradva az egész rendszer. Php-t is csak hobbiból tanultam, végül szakdogánál jól jött. Akkor pascal volt meg java, kicsi delphi amit oktattak. Java is csak szigorúan grafikus felület nélkül. Kicsit benne van ebben az is, hogy ne nagyon tudjon a tanár pályát váltani.
Itt nincs más lehetőség, mert több munkaórával adnak 200nettó körül a cégek. Delphi programozót kerestek múltkor 190-ért, 8-17óra, plusz szombat is sokszor...hát akkor inkább nem. Pestre nem akarok menni. Bár nagyon sok mindennel már tele a ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest