- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
szallasi007
üzenetére
Ez szerintem bárhol lehetne, most konkrétan nem írom le hol. Az egyetem a szegedi volt. Mondjuk én 2009-ben végeztem, akkor már a 2008-as szervert tanulhattuk volna...de nem. Debreceni egyetemen 2012-ben már tuti volt szerver oktatás bsc-n, mert ott találtam jegyzeteket. Szegeden nem tudom. Félelmetes, mennyire le van maradva az egész rendszer. Php-t is csak hobbiból tanultam, végül szakdogánál jól jött. Akkor pascal volt meg java, kicsi delphi amit oktattak. Java is csak szigorúan grafikus felület nélkül. Kicsit benne van ebben az is, hogy ne nagyon tudjon a tanár pályát váltani.
Itt nincs más lehetőség, mert több munkaórával adnak 200nettó körül a cégek. Delphi programozót kerestek múltkor 190-ért, 8-17óra, plusz szombat is sokszor...hát akkor inkább nem. Pestre nem akarok menni. Bár nagyon sok mindennel már tele a ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest