Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Tudja valaki, mit jelent az az üzenet, software-e tükör létrehozása közben, hogy "No extents were found for the plex."? (A szavakat értem, csak az üzenetet nem. Hogy mit nem talál, ...és hol???)
Friss telepítés, és a bootvolume-ot tükrözném, Add Mirror, lemezt kiválaszt, utána jön ez az üzenet. 2 db 640-es S-ATA HDD, az első elejére, egy 200 GB-os partícióra telepítettem a 2008-at (nincs is rajta másik partíció jelenleg), és ezt tükrözném a másik HDD elejére. A másik disk teljesen üres, basic a típusa (próbáltam kézzel is dinamikusra alakítani a művelet előtt, de ezt úgyis megcsinálja az add mirror wizard).
Ami talán gondot okozhat, hogy nyilván nem a szokásos, next-next-finish metódussal telepítettem, hanem a partíciót én hoztam létre kézzel az install folyamán. Talán ez fáj neki?
A nem bootvolume tükrözése az működik, kipróbáltam, de azzal nem sokat érek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil gen2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest