- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Tudja valaki, mit jelent az az üzenet, software-e tükör létrehozása közben, hogy "No extents were found for the plex."? (A szavakat értem, csak az üzenetet nem. Hogy mit nem talál, ...és hol???)
Friss telepítés, és a bootvolume-ot tükrözném, Add Mirror, lemezt kiválaszt, utána jön ez az üzenet. 2 db 640-es S-ATA HDD, az első elejére, egy 200 GB-os partícióra telepítettem a 2008-at (nincs is rajta másik partíció jelenleg), és ezt tükrözném a másik HDD elejére. A másik disk teljesen üres, basic a típusa (próbáltam kézzel is dinamikusra alakítani a művelet előtt, de ezt úgyis megcsinálja az add mirror wizard).
Ami talán gondot okozhat, hogy nyilván nem a szokásos, next-next-finish metódussal telepítettem, hanem a partíciót én hoztam létre kézzel az install folyamán. Talán ez fáj neki?
A nem bootvolume tükrözése az működik, kipróbáltam, de azzal nem sokat érek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest