Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Például, hogy ha nem a Console segítségével hozol létre Usert, akkor az ott nem is jelenik meg. Tudom apróság, de engem mondjuk idegesít. Ugyanúgy, a biztonsági mentésért is sír, hogy nincs, ha nem a konzolból csinálod.. Ilyen apróságok, konkrét hiba nincs, csak összességében nézve nem szeretem azt a console-t.

Ami meg teljesen idegen, hogy mindent UserFriendly-varázslóval csináljunk. Lehet természetesen azok nélkül is dolgozni, de van, hogy az visszaüt majd a későbbiekben.De, ha megakadok vele valahol, már tudom, hogy kihez lehet fordulni..

Jah, és ami még nagyon jó lenne, ha végre kijönne belőle az R2.. De, még semmi konkrétumot nem találtam erről..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest