Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen joysticket vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Például, hogy ha nem a Console segítségével hozol létre Usert, akkor az ott nem is jelenik meg. Tudom apróság, de engem mondjuk idegesít. Ugyanúgy, a biztonsági mentésért is sír, hogy nincs, ha nem a konzolból csinálod.. Ilyen apróságok, konkrét hiba nincs, csak összességében nézve nem szeretem azt a console-t.

Ami meg teljesen idegen, hogy mindent UserFriendly-varázslóval csináljunk. Lehet természetesen azok nélkül is dolgozni, de van, hogy az visszaüt majd a későbbiekben.De, ha megakadok vele valahol, már tudom, hogy kihez lehet fordulni..

Jah, és ami még nagyon jó lenne, ha végre kijönne belőle az R2.. De, még semmi konkrétumot nem találtam erről..
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest