Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
A Domain Service alapból dob egy 1844-es hibát: "The local domain controller could not connect with the following domain controller hosting the following directory partition to resolve distinguished names."
A virtuális gépen a hálózat most NAT-on van, a szerveren dinamikus IP, amíg hozzá nem nyúltam, nem is volt vele semmi baj. Első lépésként ugye domain controller role, itt megadtam valamit (wds.local), majd továbbnyomtam igennel, amikor kérdezte, hogy jó-e a dinamikus ip. Így egyből bekerült a DS és a DNS is a role-ok közé, a DNS 4007-es hibát ír. Rákerestem mindkettőre, de semmi használható.
4007:
"The DNS server was unable to open zone _msdcs.win2008.home.local in the Active Directory from the application directory partition ForestDnsZones.win2008.home.local. This DNS server is configured to obtain and use information from the directory for this zone and is unable to load the zone without it. Check that the Active Directory is functioning properly and reload the zone. The event data is the error code."
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest