Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nincs akkora súlya a kérdésnek, hogy külön topik lenne szükséges hozzá, a topikot zártam, tedd föl valamelyik létező wines topikban a kérdésed...
Az, hogy eddig nem találtad meg a keresővel, nem azt jelenti, hogy külön topikra van szükség, hanem azt, hogy nyugodtan megkérdezheted... -
F34R
nagyúr
válasz
jolmegmondom #3 üzenetére
felesleges a topic egyébként a kérésed lehetetlen (hiába tiltod le a szolgáltatásokat nem fog kevesebb memóriát fogyaszatni és nem tuning hanem csonkítás lesz , amire neked szükséged van azt XP-nek hívják na kb az igényel ennyit Win7 topicba tedd fel a kérdésed
-
jolmegmondom
csendes tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Jó, olvasd el az előző 37 574 hozzászólást
agyon kerestem a keresővel, eddig nem nagyon beszéltek róla
-
WonderCSabo
félisten
Nem hiszem, hogy erre kell külön topik. A kérdésedet tedd fel itt.
-
jolmegmondom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem találtam érthető leírást, ezért hoztam létre ezt a topikot. Windows 7-em van és némi tuningot próbálgatok csinálni rajta. sikerült is a gyári 1.3-1.5 GB memória használatot 600-650 MB körüli értékre vinni 64 biten. Mint ahogy minden tuningos leírás így kezdődik (de legalábbis benne van) hogy lépj be a szolgáltatásokba és tiltsd barbár módon amit nem akarsz használni, de hogy mi micsoda arról már nincs szó. Én utána olvastam nagyon sok dolognak, de az előtöltésről nincs egy értelmes szó sem. Több dolgot szeretnék megtudni:
1: A vista előtöltéséhez képest mi változott a 7 ben?
2: Azt a vistából tudtam, hogy a Prefetch (superfetch, sysmain, ki hogy hívja) a fáljokat .pf - fájlokba pakolja, tehát az előtöltött tartalom ezekben a fájlokban van. (windows 7 en: C:\Windows\Prefetch). Na ennek a mappának a tartalmát törölhetem, ha azt szeretném, hogy ez a szolgáltatás ne a 2 hónappal ezelőtti (már törölt) programjaimat töltögesse elő? Vagy van rá valami más beállítási lehetőség? Átböngésztema windowst keresztül kasul, de erre utaló dolgot nem találtam.
3: Amíg teljesítményméréseket csinálok letiltható a szolgáltatás? Érdemes letiltani mindennapi használatra is?
A gépre csak kis memória/hely/processzorigényű programok vannak telepítve (pont a lehető legjobb teljesítményért), az nvidia szoft és a hang szoftveren kívül csak a vírusírtó indul automatikusan. Remélem elég részletes voltam ahoz, hogy mindenki megértse.
Ha úgy érzed fogalomzavarban vagyok, kérlek nyugodtan javíts ki, nem félek tanulni
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest