Hirdetés
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
Воланд #45787 üzenetére
Ja, megbizhatatlan. A vaku is egyfolytaban megy, emiatt egy csajt csak hatulrol tudtam lefenykepezni multkor a parton
Orankent 20%-ot merul enyhe hasznalattal, ujraindul naponta tobbszor, kamera hol megy, hol nem, csengohangot, listazasi beallitasokat, telefon nevet, kamera beallitasait nem jegyzi meg. Vicc az egesz.
-
br.rak
őstag
1giga ram: főleg böngészőnek (mert szerintem az IE és annak motorja a platform leggyengébb pontja, nem igaz hogy nem engedik be az Operát /mini/mobile a saját motorjával), meg másnak is rövidíti a töltési időt, de főleg időtállóság miatt.
820: kicsi az aksija 1650mA körül ha jól rémlik, és azért nem mindegy hogy az "aktív" használat mellett már délután beadja a kulcsot vagy esetleg estig ki lehet bekkelni (régen erről panaszkodtak a topicjában itt is)
ami mellette szól hogy az erős hardver mellett csak 800*480 kijelzőt kell meghajtani920: kamera nem szempont, a HD ready kijelző szintén nem, és ez is egy kicsit tank jellegű
525: ez 40-ből meglenne és ez új , bár a garancia biztosan trükkös
szerk:
kissé off: de újmobilokkon a 2éves hu garanciánál ezt írják
"A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni." Most ezt akkor ezek szerint be lehetne vinni a Nokia Care-be is (szerintem nem, mert mivel nem Mo-ra behozott a mobil, így elhajtanak a jogos gari igénnyel is ) -
alevan
őstag
válasz
alevan #45790 üzenetére
Na, 10 percre rá beindúlt, és végigment a HR. miután vége lett, toltam még egy-et, mert nem nagyon akart térerőt találni.
Viszont a problémám a következő:
Egy ideje (kb a második 8,1 frissítés óta) nem megy a vakum, ami gáz, mert sok esti képet szoktam készíteni. Namármost, tegnap délután készítettem pár képet és csodák csodájára ment a vakum 4 kép erejéig. Azóta megint semmi. Gondoltam, HR megoldja (nem engedtem a backup visszaálítását), de nem akar menni.
Végül egy gyors Google keresés után (amit pedig megejtettem párszor a fa fejemmel) rájöttem a problémára: a vaku nem érintkezik rendesen az alaplappal (ha az ujammal megérintem a vakut, akkor müködik, ha elengedem, nem megy. Szal mehet szervízbe...
-
alevan
őstag
Ezt is megéltem. BSOD-ot kapott a L920 amikor Hard Resetet toltam rája. (valami 0% és egy olvashatatlanul apró szöveg alatta). Soft Resettel újraindítottam, már 5 perce forognak a kis fogaskerekek. Félnem kell?
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a wp-s készülékek felhozatalát és rábukkantam a lumia 630-ra ami nagyon megtetszett jó színekben lehet kapni ami igazából teljesen felesleges információ de gondoltam megosztom.
Nos a mediamart-ban lehet kapni a dual simeset 48.000 ért az emag-on lehet kapni a simát 45-ért és mivel nem használom ki a dual simet ezért azt gondolom hogy az emag-osat érdemes megvenni. DE a garancia miatt gondolom hogy a media-sat lenne célszerű megvenni mivel szegedi vagyok és ezáltal plusz költség lenne ha nekem még vissza kellene küldenem. Emiatt fordulok hozzátok hogy melyiket válasszam meg, hogy egyáltalán érdemes-e megvenni!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
buek1967
tag
válasz
btudos #45782 üzenetére
Nálam GDR3-al minden rendben volt, viszont 8.1-el gyorsabban merül, ez tény. Most már csak 42%-om van, reggel vettem le a töltőről, 8.0-val még legalább 70% volt ugyanolyan terheléssel (gyakorlatilag minden ON). Igazad van, hogy nagy kérdés a Samsung driverek érkezése Ativ S-re.
-
Ryoo
senior tag
válasz
anorche1 #45774 üzenetére
Én a partneronál vettem áprilisban, hétvégén megrendeltem, keddre kihozták.
-
btudos
nagyúr
válasz
buek1967 #45781 üzenetére
Premium?
Nalam a premium kategoriaban a termektamogatas egy eleg huzos szempont, amiben az Ativ S igen gyenge, nezd meg a GDR3 utan mit produkal, es mit tett ellene a Samsung.
(PfD-t csak azert nem emlitem, mert az nem hivatalos)
Teny, hogy jol ossze van rakva, szep, meg minden, de a premium kategoriahoz ennel tobb kell.
-
mdraco
őstag
Miért olyan fontos az 1 giga ram? Játék miatt?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
br.rak #45769 üzenetére
820 esetén nem tudom milyen akkuidő problémára gondolsz? Azoknál volt, akik feltették a 8.1 dev. preview-t, de már azóta azon is reszeltek. Ez a készülék is pont annyit tud, mint bármelyik hasonló okostelefon. Ha használod, akkor max. 1 napot bírja. Ha kevesebb a kijelzőhasználat, akkor ki tudsz vele húzni 2-3 napot is.
-
anorche1
őstag
-
br.rak
őstag
Köszi a tippeket
Samsung Ativ S: Baz, az egy tank, és 60-65e körül kezdődik
HTC: ebből egy "light box"-os kivitelt láttam 50 alatt, meglátjuk820 használtan:, lehet az lesz, majd belesek a fórumba hogy sikerült előrelépni akkuidő tekintetében.
Amúgy pár hete nézegettem és elég sok helyen volt még 525 itthon is.
Amúgy min 2 évet kellene kiszolgálni, de inkább hármat (amúgy csak lightos használat, telefon, zene, böngészés, szótár)
köszi mindenkinek.
-
br.rak
őstag
Mobilvásárlási tanácsot kérnék:
Ismerős kapott kölcsönbe egy 620-as és megtetszett neki a wp, eddig i4-et használt.
Viszont 1gb-os telefont szeretne és max 50-et szánna rá.
Nokia fronton ezt gyak csak az 525 tudja, de azt már nem találtam Mo-n webshopokban, külföldi rendelés most nem játszik ((tudom bolti gari se jobb)
Szóval HTC és Samsung fronton van-e alternatíva, vagy kutassak tovább 525-öt?Br
-
BiP
nagyúr
válasz
JamesHun #45759 üzenetére
Mivel azon már most is WP8.1+Cyan van, talán az lehet a legközelebb a végleges állapothoz (no meg a 930 persze), viszont pont azon van a legkevesebb szükség a legkorábbi frissítésre.
(#45758) Pinyo16689: 930 alá (és egyben 630 fölé) biztos jön még valami idén.
(#45764) batai15: Az épp aktuális legújabb van rajta (ami a DP-ben is elérhető).
-
Ádám16
addikt
válasz
Pinyo16689 #45758 üzenetére
Biztosan lesz minden kategóriának utódja. Tavaly a 925-öt nyáron leplezték le, szóval szerintem most is lesz valami, vagy legkésőbb ősz.
1020 utódra nagyon kíváncsi leszek. -
Pinyo16689
senior tag
Szerintetek lesz utódja a 720/820 párosnak?
-
BiP
nagyúr
válasz
batai15 #45747 üzenetére
Nem véletlen, hiszen ez a cél. Hogy a WP-re vezesse az Androidtól nehezen elszakadókat,
ill. az első telefonosokat.(#45751) eszgabor: Azért, mert soha nem is volt erről szó. Mit cáfoljon akkor?
Elmondta az MS, hogy júni 24-től a hivatalos támogatás kezdődik a WP8.1-re.
Hogy ez mikor érhető el a telefonokra, az a gyártókon múlik. (gy.k: mikor adják ki az adott típus frissített firmware-jét).
Ez lehet akár előtte (esélytelen), de valószínűleg később. Most nem keresem ki azt a konkrét üzenetet, ahol ezt megfogalmazták, de ez volt a lényeg.szerk: látom, woland_2k is leírta közben.
-
btudos
nagyúr
válasz
eszgabor #45751 üzenetére
Mert mondjuk van x év tapasztalata a WP-s frissítések illetve az IT világ működése terén.
Mellesleg a pletykákat nem cáfolni kell, hanem megerősíteni, akkor lesz hivatalos. Megerősítették? Nem. Sokan benyelték, hogy a támogatási ciklus kezdete egyben a frissítések kiadásának kezdetét is jelenti, de a kettőnek nincs túl sok köze egymáshoz.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #45744 üzenetére
Mióta számít két A5-ös mag értelmesnek? Egy dolog jó benne, a RAM. Egyébként valóban ronda, és gondolom nem is lesz túl olcsó.
BobTail: Én a 630 helyében megsértődnék.
-
gyurkikrisz
őstag
Csak egy x2 jött, legalább valami értelmes hardwerrel. Viszont az alsó gombok bűnrondák.
-
BobTail
őstag
Hmm... ez az X2 mintha jobb ajánlat lenne egy Lumia 630-nál =O
-
batai15
félisten
Hol tudom meg tekinteni hogy az app vásárlások tranzakciói hogy állnak?
-
eszgabor
aktív tag
Eljött a szép június 24-e. Hol van a WP8.1-em? :-)
-
BiP
nagyúr
Gyönyörű feketében is. Kicsit furcsa, hogy a szélső fém keret is fekete, emiatt elüt a többi 930-astól, kicsit mintha más teló lenne, de nagyon szép.
Ami még nagyon szép, az a fehér. És a színesek is. Nagyon el lett ez találva.nyesix: Ha ez értesítésben nem az áruházra nyomsz, hanem az "x alkalmazás frissült" feliratra, akkor egyből jó helyre dob.
-
nyesix
senior tag
8.1 alatt, az értesítési sávban jelezze a telefon, hogy frissült 3 alkalmazás,de amikor rákentem csak a piactér jött be. Hol tudom megnézni mi frissült? Köszi
-
Máté94
addikt
Remélem a mai nap a rendkívül fontos X2 mellett bemutatnak egy értelmesebb Lumia-t, mert nagyon mérges leszek.
-
Lenry
félisten
válasz
JamesHun #45664 üzenetére
na ezt már későn olvastam, mindenesetre a gyári beállítások visszaállítása segített, legközelebb megnézzük ezt a SIMes dolgot is, bár kicsöngött meg látszólag létrejött a hívás, épp csak hang nem ment át, ezért nem gyanakodtam a kártyákra, bár microSIM méretűre vágott kártyák vannak benne.
ezt az N9-em pl nem kifejezetten honorálta, de ezt azzal jelezte, hogy az egész hálózatot eldobta.(ezúton is szívből kívánom a farfekvéses sünszülést annak, aki szerint a miniSIM túl nagy a mai 5-6-7"-os péklapátokba)
-
duo
addikt
flagship telefon ára hozzávetőlegesen az adott ország átlagkeresetének kb a felébe kerüljön. szerintem.
most olvastam h. kb az USA minimálbér feléért (valamivel többért) lehet a csúcskategóriás cuccokat elhozni, odakint.
persze mint ahogy szép hazánk példája mutatja minél kevésbé szerencsés sorsú(gazdasági értelemben) egy ország annál drágábbak ezek a szarok.(tudom hogy tengerentúl meg áfa de akkor is)
én rosszabbra számítottam, 170K-ra. csak az a fránya glance...
-
csƵ
addikt
Üdv! Még friss WP felhasználó vagyok (630), milyen appokat érdemes telepíteni és milyen játékokat?
-
spider23
senior tag
Valaki használ bittorrent sync-et? Sehogy sem tudom beállítani hogy a camera rollt mentse.
Könyvtárat be tudok állítani és egyenként tudok menteni képeket, de a full backup nem működik. Leírásban néztem hogy hozzá kell adni a plus jellel ahol a backup-ot be lehet állítani, de ott csak megkérdezi hogy akarom- e hogy a fotókat mentse, aztán a pipára nyomva elkezd szaladgálni a pötty felül és semmit nem csinál. És plusz jel sincs sehol. Olyan mintha hibás lenne a telepítés, de hiába törlöm és telepítem újra, nincs változás. Régen még a 8.0-án működött, de úgy emlékszem hogy ott is 1x csak megadta magát és nem ment többet a mentés. Azóta nem néztem rá, most megint aktuális lenne de nem megy. Google -val nem találtam semmit hogy másnak is lenne-e ilyen hibája. -
pzstm
titán
válasz
FіkuszKukіsz #45716 üzenetére
ez elvileg meglesz állítólag addigra, ha nem az sem baj. Személyes átvételt választottam, max lemondom
nem fizettem előre semmit
-
moleculez
veterán
Az IE-n várható valami vatozas? Sok oldalt rosszul jelenit meg, amiket azelőtt jól. Apróság, de pl 8.0-n a soundcloud böngészőben háttérbe rakható volt, most nem, de millió egy baja van.
-
pzstm
titán
válasz
Partyface007 #45710 üzenetére
a fizetésnél tudsz kuponkódot megadni
(DFFSW2) -
pzstm
titán
akit érdekel:
Edigitálnál minden Nokia telefon 15% kedvezménnyel vihető ma.
Gyorsan meg is rendeltem egyet:A kosár tartalma
Megnevezés Elérhetőség Mennyiség Eladási ár Összesen
Nokia_Lumia_930_kartyafuggetlen_okostelefon_Black_(Windows_Phone)
Nokia Lumia 930 kártyafüggetlen okostelefon, Black (Windows Phone)
2014.07.10.* 1 db 152.916 Ft 152.916 FtNettó összesen: 120.406 Ft
27% ÁFA összesen: 32.510 Ft
Bruttó végösszeg: 152.916 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest