- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Ez az elobb emlitett telegram egy rakat szar. Nem jelez semmit, total fapad a kinézete
-
kolosanyi
veterán
Gyerekek, felesleges ennyi vita. Inkább azt mondjátok meg, hogy a strandröpit szeretitek-e?
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #47772 üzenetére
Miért vicces előhozni? Te írtad, hogy csak az Apple... Vagy azt nem az Apple gyártotta?
Fatiati.Ezzel a prémium gyártó, prémium ár dumával csak a hülyéket lehet megvezetni. Egy iPhone-al pont ugyan annyi baj van, mint egy csucskategorias Samsunggal, HTC-vel, Sony-val, Nokiával...
-
válasz
Azért az iOS 8 sem volt most épp fenékig tejfel, folyamatosan tolták ki a patcheket, amik a különböző hibákat javítgatták (pl. legutóbbi bug miatt, aki vásárolt csengőhangot használt, azt itunes szinkronkor törlődött a telefonról).
4s-re már fel sem telepítettem. Majd a hatoson használom, ha az meglesz.
-
catroot
veterán
válasz
Egy hete van meg. Korai lenne még nyilatkoznom.
-
dejaris
addikt
válasz
Attol hogy wm-mel versemyzett, meg nem elfogadhato ez, raadasul az akkori telefonokra sem volt jellemzo. A 2g-rol szo se esett: kitolta az akku a hatlapot
-
Blyan
félisten
Na, hát ez lehet a fő baj a sziamiauval...
[link]
És ez azért nem olyan kis piac.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
válasz
Oppenheimer #47778 üzenetére
"Tényleg csak az iPhone-ok tudnak olyan nagy igényeket kielégíteni, hogy minden alapfunkció tökéletesen működjön, és ne legyen vagy az összeszerelésben, vagy a felhasznált komponensekben, vagy bármiben legalább egy banális hiba."
Ok, tehat akkor olyan keszulekeket keresel, amiken minden alapfunkcio tokeletesen mukodik, nincs az osszeszerelesben vagy a felhasznalt komponensekben banalis hiba, es iOS fut rajtuk.
-
Blyan
félisten
-
válasz
"1520: Tegyük fel, hogy tényleg nincs típushiba. Akkor már csak az olyan, versenytársakban megtalálható, már alapvetőnek számító funkciók hiányát lehetne sorolni, mint a lassított felvétel rögzítése, vagy a Google appok teljes hiánya."
Tok mas kerdes az appok es a szoftver, mint a hardver.. Te most a gyartasi minoseget es az alapfunkciokat hoztad fel, erre valaszoltam, ne kezdjunk mar el valami tok masrol beszelni. Senki nem allitja, hogy pontosan egyenerteku platformok vannak.
-
Burt1793
veterán
A one-t nem ismerem ennyire behatóan, arról nem tudok nyilatkozni, az L1520on gondolom megvannak a WP-s bugok, mint a 930on, szóval azt kihúzhatjuk a tökéletes telefon listáról, sőt, ha akkora batár, az már inkább akkor tablet. Mivel ugyanaz a soc a két Lumiában, gondolom az alap zeneprogram azon is "lassú", esetleg még a zene is leáll néha magától. Ez egy olyan felhasználónak, aki napi szinten hallgat zenét, elég nagy szopás.
-
Oppenheimer
nagyúr
One M8? Tönkremegy fél év alatt a kamerában a fókuszmotor.
M7-nél meg belilul a kamera. Az utóbbit személyesen láttam, gyakorlatilag használhatatlanná teszi a kamerát. (Mondjuk a fókusz hiánya is.)
Igen, a 4-nél volt az antennagate. Pont azért kapott akkora visszhangot, mert az iPhone-oknál nem szokás, hogy ekkora hiba van bármiben is. Szoftverben, hogy valami hibás 1-2 hétig azt meg hagyjuk. Milyen súlyos szoftveres gond van most egy iPhone 6-tal, amin a legújabb iOS fut? Kérdezzük meg catrootot.
1520: Tegyük fel, hogy tényleg nincs típushiba. Akkor már csak az olyan, versenytársakban megtalálható, már alapvetőnek számító funkciók hiányát lehetne sorolni, mint a lassított felvétel rögzítése, vagy a Google appok teljes hiánya.
Lalll: 3-as szériát vicces előhozni, annak még a WM, meg az Android 1.5 volt az ellenfele. Azokhoz a telefonokhoz kell hasonlítani.
Az 5-ből az első széria kopott, az újabb szériás 5-ök, és az 5S már nem.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #47768 üzenetére
Hagyjuk, már ezt a hülye "csak az iPhone-ok tudnak..." dumát. A 3-as szériánál repedezett a rideg műanyag, a 4-esnel tört, karcolodott az üveg, az 5-ösnél kopott a festett aluminium...
-
válasz
Oppenheimer #47768 üzenetére
Hibak ott is vannak azert, tererogondok a 4-nel (szoftverben meg plane, iOS 8 szep volt elsore), bendgate, mittudomen. 1520-al kapcsolatban se tudok tipushibarol, HTC M8, etc.
-
Oppenheimer
nagyúr
A GPS nem. És karcolódik a kamerát védő üveg.
Tényleg csak az iPhone-ok tudnak olyan nagy igényeket kielégíteni, hogy minden alapfunkció tökéletesen működjön, és ne legyen vagy az összeszerelésben, vagy a felhasznált komponensekben, vagy bármiben legalább egy banális hiba. Ez nagyon gáz, minden gyártóra nézve.
-
istnag
addikt
válasz
Burt1793 #47764 üzenetére
Nekem elég sok baj volt vele.
1. Anyaghasználat, recseg, ropog.
2. Telefonálás közben, ha halkítod, vagy hangosítod a telefont, akkor hallod a gombok "kattogásást", a beszédet nem.
3. Ha hívnak először elkezd csörögni, majd rá kb 2 másodperce éled fel a kijelző. (ez a legégőbb dolog 2014-ben szvsz)
4. A gyári szoftver akadozik, nem jó. Módosított szofverrel már jobb a helyzet, de ahhoz mókolni kell.
5. A fényképező nem tud fókuszálni (teljes)sötétben, ugyanis nem használja fókuszáláshoz a vakut. (ez is nagy hiba nekem szvsz)
6. A képernyőgombok sok helyet foglalnak el a kijelzőböl és te nem tudod állítani, hogy melyik program fusson teljes képernyővel és melyik nem. (ehhez is moddolt szofver kell)
7. A hátlap iszonyat módon gyűjti az újjlenyomatokat.
Hirtelen ennyi, maire emlékszem. -
gzbotii
nagyúr
A Windowsos (nem RT) tabletek megkapják rendes updateként a Win10et, vagy hogy lesz azokkal?
-
válasz
Oppenheimer #47748 üzenetére
Nekem siman van 2 nap screen time (merthat a glance screen eseten be van kapcsolva a kepernyo).
-
Burt1793
veterán
válasz
Pff... a lényeg, hogy ne töltsd soha maxra és akkor nem kezdi újra a kijelzőidő számolását.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #47744 üzenetére
Erre is kiverted?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bedugott töltővel?
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #47744 üzenetére
Minimális fényerőn nézegeted a home screent - na az nem minősül használatnak. Viszont ki lehet rá verni!
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #47738 üzenetére
Kukázzad oszt kész. Nem kell aggodalmaskodni. Túl nagy szabadság a droidtól, ez a bajod!
-
tailor
őstag
Már-már kezdtem elszánni magam (de tényleg), hogy veszek egy 930-ast, erre fel meg olvasom a topikjában a sok negatív tapasztalatot az elváló kijelzőről, megálló zenéről, szarakodó IE-ről
Y U do this, Microsoft?! Pics@ba is, hogy nincs egy asztalracsapósan tökös készülék WP fronton
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #47727 üzenetére
Szóval a köcsög elhasznalja a teljes RAM másfél százalékát? Onnyát!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Oppenheimer #47727 üzenetére
Nemtudom, de én helyedben gyorsan kivernem ra
-
Sweet Lou 6
addikt
catroot: nemrég nyomogattam én is huzamosabb ideig, élőben tényleg jóval szebb
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
Gyerekek, 50MB a ramban egy szolgáltatás, ami 3 óránként cseréli a wallpapert. Megér ez ennyit? És mitől ilyen sok?
-
Воланд
titán
mar van olyan malware, amit a sony-tol ellopott cert-el irtak ala. grat sony.
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #47720 üzenetére
Jó, de ha azt nem vesszük, hogy eláll a kijelző egyes esetekben, akkor már nincs nagy problem. Amúgy tudom, hogy a nokiának nem megy a tökéletes telefon összerakása, még az utolsó se sikerült, az amoled kijelző nem olyan jó, mint az s5-é, a gombok mozognak, bár ez engem se zavar, nem bővíthető, szar helyen van a soc, ami néha bemelegszik, sok a WP-s bug... szóval persze, az i6 kb gondolom (nem használtam huzamosabb ideig) jóval jobb nála. De, hogy külsőre szebb a L930, azt nem vehetitek el tőlem.
-
Integrale
veterán
válasz
Burt1793 #47716 üzenetére
A muanyag hatlappal nincs bajom, az illeszkedesevel mar annal inkabb, aztan az uveg ragasztasa, nalam egy honapja meg csak a jobb also sarok volt elvalva, most az egesz jobb oldala, a gombok lotyognek (ez spec. nem zavar, csak i6 melle leteve kijonnek ezek a kulonbsegek) es akkor meg a kepernyorol nem esett szo.
Nekem is jobban tetszik a 930 szogletessege, de kezdek kiabrandulni belole.
-
Burt1793
veterán
válasz
Oppenheimer #47701 üzenetére
Majd?
Olvasgatom a 930as topkot az elejétől, láttam, hogy panaszkodsz, hogy belaggol IE-ből kilépéskor, de ez azért nem igaz, ha még laggolna is a folytatás... feliratok mellett, akkor kapna egy pofont a telefon.
-
Воланд
titán
tessek, uj intune frissites, es az enterprise ready wp ezeket nem tudja, max majd jovore a w10-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Star Trek
- Politika
- Háztartási gépek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest