Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
Ráleltem a tökéletes csengőhangra, egy az egyben be is állítottam!
Mióta kerestem ezt a számot!
Sajnos nem szól olyan szépen a kis omnián -
mukibuci: próbálgatom a W8 metro alól a bögészést... egy viszonlag öregebb Core2 Duo-n csodálatosan gyors, és smooth az egész.
Belépek fórumra, és nyomogatom a Link gombot, fura, hogy ez az egyetlen, ami nem működikMég képet is enged feltötleni, és simán megnyitja a "fájlkezelőt" - amiért amúgy remélem kiherélnek valakit Redmondtban...
-
gzbotii
nagyúr
Ha eladom a Radart is, akkor erre fogok valtani. Viszonylag egyszeru kezelni es azt mondjak, nagyon jo az optika rajta (bar egy regi megoldas)
Es az anyaghasznalt is a topon van -
[a voda új red csomagja mekkora átbaszás
]
szerk: már majdnem megy a linkelés is
-
balcsida
senior tag
válasz
gzbotii #1564 üzenetére
Na ja, az a sorozat az igen angol.
Kedvenc jelenet -
gzbotii
nagyúr
válasz
bull84ghia #1561 üzenetére
Maateeo blogjaban
-
gzbotii
nagyúr
"akinek nem tetszik, görgethet tovább"
Egy masik topicban irtak egy commentemr de olyan ismerosen hangzik -
gzbotii
nagyúr
válasz
catroot #1552 üzenetére
Az unokatesom meg Kanadba es O 1 nap alatt keresi meg az itteni atlagbert...az megint mas dolog. De akkor tegye hozza, hogy Angliban es nem itt... Mert baromi nem mindegy, hogy egy magyar uzleti elado havi beret vesszuk vagy egy profi It szakember beret LA-ben
RazorGTR1: en is valami hasonlot sejtettem. Nalunk kapni ennyiert jo allapotu Dacia-t, de nallatok, "bar" az sincs...mas meg talan kivehet Golf II es '93-as Opel Astra..
-
gzbotii
nagyúr
Azert ugy nez ki, egyesek meg a egyszerhasznaltaos telefonok hoskoraban elnek
Erre csak enyitt: link1; http://mobilarena.hu/tema/re_hogyan_maradjon_szep_a_mobilod/hsz_61-61.html
-
gzbotii
nagyúr
Nexus S, eladva. maradtam a Radar-al. Lehet ot is elviszik
-
Maateeo
aktív tag
Publikálták az elsö cikkemet Logouton. Akit érdekel olvassa el nyugodtan!
/a hirdetést nem fizette senki/
-
pushalias
addikt
Az is jó volt, amikor a Toyotát próbálták leamortizálni.
És hogy legyen ide vágó poén, az egyik hozzászólás szerint: „They didnt try to hit it with Nokia phone. ^^”. Bulatovszky elélvezne a gyönyörtől.
-
btudos
nagyúr
Szerintem az is kemény volt, mikor Kimi volt a Top Gear-ben (ha megtalálja valaki a teljes verziót, küldje el légyszi pü-ben
)
Mikor félrevált, az a reakció hatalmas
-
pushalias
addikt
válasz
Barthezz2 #1523 üzenetére
Főleg a 2 SC szakasz. Mind a két kerékcseréjének az idejét eltüntette, és az még itt is olyan fél perc alsó hangon, míg a többieknek a kerékcsere plusz idő, vagyis a többiekhez képest összességében 45-50 másodpercet nyert, ami borzalmasan sok. Igazából, ha tényleg olyan jó lenne, így meg is kellett volna nyernie, mert a két lágy szettel nagy előnye volt. Ahhoz képest alig bírt átmenni Buttonon.
(#1533) crey Neki viszont nincs túl sok szerencséje Ferkával. Egy VB-t már elcsesztek neki, és most lesz meg a második, mert Vettel azzal is nyer idén, amivel veszít, a Ferka meg lassan akár el se induljon időmérőn.
-
Nekem nem egy, hanem két nyugger van
A Kimi és Michael is az
Mind a kettőt nagyon szeretem
Amúgy amit Kimmi beszólogatott a mérnökének rádión, azon fetrengtemaz első az volt, hogy elküldött mindenkit a francba az első safety car alatt:
"Ne cseszegesstek már folyamatosan", a második SC alatt pedig, amikor közölték vele, hogy mind a négy kerekét melegítse, kicsit ingerülten visszaszólt, hogy "I'm doing that all the time!"
Az a top gear rész amit linkeltél btw. az egyik legjobb epizód
Barthezz: Tisztelem Vettelt, de amikor szar a gép alatta, akkor általában ő is szenved (emlékezzünk arra, amikor el volt repedve a kasztnija két éve, és egy fél szezonon át úgy versenyzett - mindenki pillogott is, hogy tudja Webber lenyomni).
Bár a mezőny egyik tényleg legjobb pilótája.Alonso pedig Alonso. Hisztis, önző nagyképű fasz, és szerintem a mezőny legjobb pilótája. Az a gép van alatta, amivel Massa rendszeresen kihullik a francba a Q3-ban, és jelenleg 10 pont hátránnyal VB 2.
Utálnám, ha nem a Ferrariban ülne... Mázlista ki pöcstailor: azt az interjút én is láttam, tényleg jófej, hogy nagy Monty Python rajongó...
Ha esetleg egyszer Ferrari pilóta lesz, még a végén megszeretem
ráadásul ahhoz képest, hogy nem anyanyelvi szinten beszéli az angolt, elég jó a humora is .... Some say... -
Kb ez volt:
-Gondoltad volna az utolsó helyről rajtolva, hogy itt leszel?
-(fejetkörberöhögős vigyorral) Ami azt illeti igen, biztos voltam benne..Nem szó szerint idéztem, de a lényeg megvan..
Szerk.: de még mindig 1000x jobb fej, mint a Hamilton gyerek... -> Na ebben egyetértek
(#1528) catroot:
Jelen állás szerint nem. AZuneXbox Music Pass most is megy, csak a videók nem érhetőek el(mert nem a régiómnak megfelelő helyen ücsörgök), magyarral viszont nem. Szóval szerintem nem -
tailor
őstag
válasz
Barthezz2 #1526 üzenetére
A nyilatkozatát nem hallottam, mert a főnök úr lelőtte a tv-t.
RazorGTR1 ez nagy rész!
Az is jó, amikor Ken "betanultdrifter" Block mondja, hogy JC béna, majd ő megmutatja, hogy nem borul fel a Robin.
#1530 Barthezz2: van ego, na
(de még mindig 1000x jobb fej, mint a Hamilton gyerek...)
-
tailor
őstag
válasz
Barthezz2 #1523 üzenetére
Leggyorsabb autó, jó pilóta - ez miért baj? Építsen a többi csapat is jó autót! Kiestek heten - de még így is hozott akkor 14 helyet...
Szerintem igenis f@szányosan csinálta. Persze akkor is Kimi a legjobb
(bár egy Top Gear interjú óta nagyon csípem Vettelt is, nagyon jó arc)
-
De örülök a Nyuggernek
)) megérdemelte
)
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #1515 üzenetére
Néha kell a navi sajnos (és akkor legyen inkább offline). Viszont, ha kamionoznék, akkor lehet nem ezzel tenném
-
Raikonnen mekkora arc
-
-
catroot
veterán
válasz
Plazmacucci #1509 üzenetére
Hát most 73£, de amikor megjelent, akkor akciós volt. Asszem 35-40 körül lehetett...
Szóval ja.
-
-
catroot
veterán
Na, jött a Navigonhoz egy 500 megás frissítés, plusz térképek. Kíváncsi leszek.
Mondjuk kb. 20 perce szedi a frissítést, de, ha 5% lejött, sokat mondtam
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1504 üzenetére
Annyira en se. Focit meg neha nezek..
-
Nah... safety car...
Mi kell ahhoz, hogy ezt az indiai idiótát eltíltsák az F1-től?! Haláleset? Hány balesetet, problémát okozott már?
-
útálom a formaeggyet, de még a focit is. Várom a köveket
-
btudos
nagyúr
válasz
gzbotii #1500 üzenetére
A stílusával én se vagyok kibékülve, bár igazából Vettel se a kedvencem. Világéletemben Räikkönen-fan voltam, na nekem Ő az etalon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest