Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Mi nem érthető? Már kész is a maszek vonalkódos PC "nyílvántartó" információs progi. A pc-s klienset, ami a vonalkódokat létrehozza/nyomtatja/feltölti az olvasóba, megcsináltam JAVA-ból + kötegelt állományokból (erősen lerontja a Windowson kívüli felhasználást, de legalább gyorsan elkészült
)
Maga az olvasó egy kutya közönséges kézigép technikai szempontból, csak éppen nincs teljes értékű Visual Studio .Netem, meg egyébb fejlesztőeszközöm hozzá, és még a nyamvadt VB scriptek se futnak.
Ezért megírtam egy HTML oldalt JavaScripttel körítve, ami a beolvasott vonalkódot (ez is vicces, hogy maga a vonalkódolvasó rész már a Wordpadba is be tudja olvasni a kódot, úgyhogy az oldalhoz illesztésnél csak arra kellett ügyelni, hogy automatikusan megkapja a fókuszt a szövegdoboz), átalakítja elérési útvonallá, ahonnan megnyitja az adott gép leírását tartalmazó html doksit. Már csak azt kéne megoldani, ha nincsen olyan vonalkód, dobjon egy hibaüzit.
Tudom igénytelen, de kezdetnek és belső használatra talán elmegy, majd meglátjuk, meg még valami normális fejlesztőeszközt keresek az olvasóhoz. Tényleg milyen ingyenes fejlesztőeszköz van Windows CE .NET 5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- FOTÓS beárazás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Battlefield 6
- EAFC 26
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)