Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
üdv! van egy htc hd-m gyári 6.1 rommmal. Ami valamiért azzal idegesít, hogy pl a Sttings-en belül, vagy az üzenetekben nem működik ez a "húzgálós" módszer, aminek most nem jut eszembe a rendes megfogalmazása
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.