Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
üdv! van egy htc hd-m gyári 6.1 rommmal. Ami valamiért azzal idegesít, hogy pl a Sttings-en belül, vagy az üzenetekben nem működik ez a "húzgálós" módszer, aminek most nem jut eszembe a rendes megfogalmazása
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.