Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Projektor topic
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Tavaszi hardvernyitány
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A művelet központ azt jelzi nekem, hogy e év január 30.-tól már inszájder vagyok, de azért most kezdem.
Ma reggel biza sikerült csatlakozzon a MS szerverre, de rögtön meg is álltam mert Windows újra telepítésről írt és ez most nekem feladta a feladatot, mert én még csak a 7-ről 10-re való upgrade-el élek, valamint egy partícióval rendelkezik a HDD. 
Szóval meg kell nézzem, hogy mint van ezzel az aktiválással, fel kell vennem a kapcsolatot az MS-al és utolsó sorban vásárolnék egy SSD-t, mert úgy is terveztem és a DVD Multirecorder-re nincs/nem lesz szükségem. Annak a helyére építeném.

Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Napelem
- Suzuki topik
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Vostro 3510 /i7-1165G7/MX350/16GB/256GB M.2/1TB HDD/WIN11/Jó akku/Játékra is! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma reggel biza sikerült csatlakozzon a MS szerverre, de rögtön meg is álltam mert Windows újra telepítésről írt és ez most nekem feladta a feladatot, mert én még csak a 7-ről 10-re való upgrade-el élek, valamint egy partícióval rendelkezik a HDD. 

pzstm