- Befogadta az Intel új VGA-duóját a friss Arc meghajtó
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Mindenesetre biztató, ha a 11-nél erre találtak valamit, talán lecsordogál a dolog 10-re is. A fent említett verziók valamelyike hozta magával ezt a pattogást, és minimalizálni lehetett különböző trükkökkel, de teljesen megszüntetni nem. Évek óta túrom miatta a netet, de olyan megoldás, ami mindenkinél működne, még nem került elém. Az javított a legtöbbet (viccen kívül), hogy a laptopból kiszedtem a wireless kártyát, és leszedtem a kapcsolódó drivereket is. De a wdf01000.sys még mindig sokszor okoz >1000uS-os latency-t, és az már hallható.
Amúgy a 11-nél nem vettem észre audió problémát (másik gépeken). Akkor gondolom ez is olyan, mint 10-él, hogy akinél éppen előjön, az szív vele, másnál meg fel sem merül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- sziku69: Szólánc.
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm