Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nekem reggel 7-kor felment szépen. <1perc alatt letöltötte, majd háromnegyed órát molyolt rajta.
26%-nál állt 10percet, azt hittem, nálam sem fog felmenni, de aztán csak továbbment. 27%-nál megint csomót várt, utána begyorsult.
Virtuálgép, szinte semmi nincs feltelepítve, gyors masina van alatta.
Egy i3-mal, belakott windowst frissíteni rémálom lehet. -
vlevi
nagyúr
Óóóó, hagyjad, nálam a múltkor valamelyik korábbi insider verzió a taskmanager elindításához is UAC-t kért

Akkor nyomtam neki egy gyári visszaállítást. Azt meg nem tudta megcsinálni, mert valami file hiányzott neki
Ekkor nulláról újraraktam, felment. Rá is frissült a legújabb insider. Öröm bódottá. Aztán visszatettem a gépbe a "rendes" SSD-met, amin a nem insider windows van. Na, akkor utána többé nem bootolt, hanem csak a BIOS-ba volt hajlandó belépni. Nem azt írta, hogy boot error, vagy valami, hanem bootolás helyett rögtön a BIOS jött be.
Aszittem t.k.ndöföm magam.
Csak úgy tudtam újra működésre bírni a rendes SSD-met, hogy a BIOS beállításaiban a secureboot kulcsokat töröltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- LEGO klub
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm