Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz valyogvisko #20906 üzenetére
A zU7 -et lehet hekkelgetni kell, mert nincs hozzá Win10 -es driver.
Nekem Xonar DS -em van, ennél úgy lehet megoldani a problémát, hogy a Win8.1 -es driver elvileg tökéletes, gyakorlatilag viszont a CmSetx.dll. fájl ellenőrzi, hogy megfelelő oprendszerre akarod-e telepíteni, és letilt, hogy ez nem Win8.1.
Namost ha ezt a dll -t megnyitod szövegként, és a SupportOS=win8.1 -et átírod SupportOS=donotcare -ra, akkor nem fogj ellenőrizni a Win verziót.
Azonban azt nem tudom, hogy az USB -s hangkártyáknál is műkodik-e, olvasgass utána a topikjában.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
válasz valyogvisko #20919 üzenetére
Nézd végig a hardvereid támogatás oldalait, amelyikhez van legalább Win8.1 driver, az menni fog.
Elméletileg...A Z77 chipset rendben lesz, az alaplaphoz adott progik már nem biztos. CPU/SSD/HDD/VGA/monitor tuti, az egér billentyűzet legrosszabb esetben csak alapként fog menni, ha a programja nem támogatja a Win10 -et.
Ökölszabály: ha megjelent jobbra lent a frissítswindows10re ikon, akkor a géped 100% -ban kompatibilis. Ha nincs ilyened, akkor valamivel gond lesz, nekem a hangkártya miatt volt csak, mert hivatalosan nem támogatott Win10 -en.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
borsodika
őstag
válasz valyogvisko #24220 üzenetére
Biosba a hot swap be van kapcsolva? Mert ha igen akkor kapcsold ki.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Maxtreme
addikt
válasz valyogvisko #24222 üzenetére
Végső megoldásnak. katt
-
törölt tag
válasz valyogvisko #24220 üzenetére
A win 7 topikból való leírás! [link]A biosban a sata portnál tiltsd a "external sata" és a "hot plug" funkciót..
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz valyogvisko #24228 üzenetére
Az SSD hiába csatlakozik Sata portra leválasthatónak tekinti a rendszer Bios beállítástól függetlenül. Ha egyéb USB-k esetén használod a leválasztást legyél figyelmes mert összeomlik a win, ha a rendszert leválasztod. Újraindítás után minden rendbe lesz mert értelemszerűen induláskor visszacsatolódik.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Maxtreme
addikt
válasz valyogvisko #24224 üzenetére
így van
Amúgy án évek óta használom a linkelt progit, sokkal könnyebb és kézenfekvőbb a kezelése mint az alap wines megoldásnak -
gyugyo79
addikt
válasz valyogvisko #89031 üzenetére
Engem egyre többen hívnak hasonló hibával. Mind rendesen megvásárol Windows sok előtelepített Laptop pld.
Ráadásul most nekem azokon a gépeken amikre ránéztem " Nem érhetők el a Windows aktiválást végző kiszolgálók "
Csodás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest