Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Mi a lófüttyöt csináljak úgy legyalultam a UWP progikat geek uninstallerrel hogy semmi se jön be. A store sem indul el betölt egy fehér ablakot 5 mpre majd eltünik.
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
AppXManifest.xml nem talál a telepítéskor
Ez a szokásos windows appok ujratelepítése nem oldotta meg. visszamentem 1803-ra majd felraktam 1903as buildet ugyanaz a téma. Csak újratelepítéssel (tiszta telepitéssel) javulna meg ez a dolog, de túl sok progim van feltelepitve hogy ennyit megérjen nekem.
Van valami tipp amit csinálhatnék?
Elvileg működni kell nekik hiszen működik a élő csempe is a start menüben. Csak éppen semmit nem lehet megnyitni mert nyomban eltünik.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest