Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
UEFI lesz az, de a kérdés nem biztos hogy szerencsés, például fogalmunk sincs milyen beállításokra van lehetőség az adott laptop UEFI-jében.
Hmm, na most összezavarodtam. Én ha F12-t nyomok, akkor a one time boot menüben a BIOS-ra bökve tudok belépni a beállításokba vagy F2 alapból ide visz és pl. ha a Windowsból a helyreállításnál kérem a UEFI beállítások megnyitását, akkor is ugyanazokhoz a beállításokhoz visz. Tehát itt nincs külön UEFI menü, ha erra gondolsz.SATA operation alatt lehet AHCI vagy RAID On-t választani vagy kikapcsolni.
Nem tudom, hogy pl. az Enable UEFI Network Stack-et be kell-e állítani és azon belül Disabled/Enabled/Enabled w/PXE legyen.
A gép egy 7490-es Dell Latitude, a manual témára vonatkozó része itt elérhető.
-
törölt tag
Töröld fel a könnyeid.
Én például használok Explorert és TC-t is, utóbbit csak akkor, ha nagyobb mennyiségű fájllal kell foglalkoznom. Egyébként a listanézet például képeknél nagyon nem praktikus. Az Explorernél minden mappánál be van állítva, hogy hogyan jelenlen meg, szép, átlátható.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch
- Apple Watch
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Napelem
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- DXRACER Prince L gamer szék
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én például használok Explorert és TC-t is, utóbbit csak akkor, ha nagyobb mennyiségű fájllal kell foglalkoznom. Egyébként a listanézet például képeknél nagyon nem praktikus. Az Explorernél minden mappánál be van állítva, hogy hogyan jelenlen meg, szép, átlátható.