- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Doky586 #79108 üzenetére
Az intel háló kártyáimmal ennek ellenére megint nem megy Teaming vagyis meg lehet csinálni csak nem lesz aktív mert driver hibát ad vissza. Igen tudnak róla és majd megint javítják Microsofthoz.
Kár, hogy ez úgy indult, hogy nem is kellet csak aztán az MS gondolt egyet kiszedte a Win10-ből utána amelyik gyártó megcsinálta megcsinálta a kártyáihoz, utána a MS megint kinyírta az egészet és most megint ...
Értem én, hogy miért nem csinálja meg a gyártó a drivert időre, de ha nincs driver akkor meg minek frissül a rendszer nem? Azért vegyük észre, hogy attól hogy egymásra mutogatnak a vásárlónak nem lesz jobb én pld. kifizettem mind a kettőnek azt amit kértek tőlem nem érdekel kinek a hibája. De amikor jön valaki az ilyen nincs is dumával mert ő még nem halott róla az nagyon nem vicces annak aki meg szív vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged