Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen egeret válasszak?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én a hetesről áttértem. A win8-t is próbáltam akkor, amikor megjelent, 2012 környékén, de az nem fogott meg. Egyáltalán. A 10-est is nézegettem a májusi TP óta, és igazából csak egy gyenge pillanatom (meg az, hogy volt jól működő backup a hetesről
) miatt váltottam tizesre. Meg az, hogy már egy ideje rendet akartam tenni a gépemen, millió szar ott volt rajta, és így legalább attól is megszabadultam, plusz áttértem az UEFI bootra is. Aztán, mivel nagyjából működget, és nekem nincs vele különösebb bajom, megmaradt. De azért lehetne jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) miatt váltottam tizesre. Meg az, hogy már egy ideje rendet akartam tenni a gépemen, millió szar ott volt rajta, és így legalább attól is megszabadultam, plusz áttértem az UEFI bootra is. Aztán, mivel nagyjából működget, és nekem nincs vele különösebb bajom, megmaradt. De azért lehetne jobb is.