Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nekem is volt egy olyan időszak, hogy nem votl hajlandó megjegyzezni semmilyen beállítást a posta app.
Nem bírtam vele mit kezdeni. Rináyltam itt is miatta sokat (meg a windows feedbackben is). Próbáltam shell scripttel törölni, újrainstallálni, semmi hatása nem volt.
Aztán jött a TH2 frissítés, és onnantól kezdve megjegyezte a beállításokat. De sajnos sosem működött stabilan. Nem tudtam benne megbízni, mert hol jelezte az új leveleket, hol nem (inkább ez utóbbi). A google felé a vissza szinkron is marha bizonytalan volt, a naptár részben sem tudtam közös naptárakat használni, így sok havi kínlódás után véglegesen letöröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Rally
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest