Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
"Tehát csak úgy tudsz frissíteni, ha először feltelepítesz egy NEM Enterprise 8.1 verziót és aktiválod." - Hiszen nem ezt írtam?
Az Enterprise feltolása azért kellett, hogy legyen miről futtatni a Media Creation Toolt, mert azt a célgépről kell, és minimum Win7/8-ból, nekem pedig egy tök halott OS-ű tabletem volt csak. De már készen vagyok, apróbb beállítások vannak csak hátra, programtelepítések, konfigolások, a szokásos szöszölés, aztán csinálok egy partíciómentést.A gond, hogy egy év után már nem lehet majd a Windows8-as rendszerről a 10-re ingyen frissíteni. Szóval most még akárhova feltehetem a 8.1-et, aztán frissíthetem a 10-re, de ez később nem fog működni. [l]Tudtommal a frissítéssel nem jár új Windows10-es termékkulcs. (Vagy jár?) Mi lesz, ha egyszer meghal az alaplap vagy a processzor? Vagy ha a partíció épp tönkremegy, amikor meghal az egyik? (Egy hónap használat után ilyesmiért kellett elvinnem a szervizbe, szóval nem üres képzelgés.) A szervizben is legföljebb az eredeti rendszert telepíthetik vissza, jövő ilyenkor pedig az már kevés.
alfa20: Köszönöm. És ha épp ekkor változik a hardver? Mondom, egy hónap hímestojás-szerű használat után becsinált az SSD, tönkrement az alaplap, elromlott az akksi, szinte egyszerre, és a szervizben persze újratettek mindent, de ha ez egy év múlva történne, akkor ugyancsak Windows 8.1-et kapnék. (Ja, az érintőképernyő is elrepedt magától egy szép reggelen, egy kinyitás alkalmával, de az nem ide tartozik, és azt nem is szerelték meg garanciában, úgyhogy most van egy érintőképernyő nélküli netbookom. Tök selejt darabot fogtam ki.)
Azt persze evidensnek gondolom, hogy ha a tablet helyett mondjuk egy asztali PC-re szeretném portolni a rendszert, szintén csak a 8.1-et tudnám, a meglévő kulcsokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Iqos cigaretta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Enterprise feltolása azért kellett, hogy legyen miről futtatni a Media Creation Toolt, mert azt a célgépről kell, és minimum Win7/8-ból, nekem pedig egy tök halott OS-ű tabletem volt csak. De már készen vagyok, apróbb beállítások vannak csak hátra, programtelepítések, konfigolások, a szokásos szöszölés, aztán csinálok egy partíciómentést.