Hirdetés
- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karcsi1001
tag
válasz
üzenetére
Tudtommal (szándékosan) nem tiltottam le semmit, a tűzfalhoz sem nyúltam hozzá, hozzáértés híján. Más fiókom nincs, csak egy Gmail, ami tegnapig működött is. Persze lehet, hogy véletlenül elállítottam valamit, mert azért nézelődök, próbálom megismerni a W10-et. De csak akkor állítok valamit, ha tudom-értem mi az. Eddig 7-es volt.
-
szundybence
aktív tag
válasz
üzenetére
Úgy írtad, mintha valaki azért nem mentegetné le a partícióit, mert nem ért hozzá
Olvass vissza. Pont ezt írta. Az 18048-as hozzászólására reagáltam. Tényleg csak segíteni akartam. Benne, van, hogy már volt W10-e, de megint fel akarja rakni. Majd megint és megint és megint... Ha annyi egyforintom lenne, ahányan ezt csak most és csak a w10-el kapcsolatban eljátsszák, ahelyett, hogy partíciómentést csinálnának, akkor gazdag ember lehetnék. Persze, hogy az ember segíteni szeretne rajtuk, amikor saját maguk mutatják a butaságukat. Ezt tettem. Nem személyeskedtem, segítettem. De amiket a fejemhez vágtok, lassan már kezdem megbánni...
(#18103) Imi1981: A paragonnál is lehet olyat ,hogy a bootolható lemezről menteni is lehet nem csak visszaállítani? Igen, lehet. Én is ezt használom. Ha csináltatsz vele, megkérdezi, hogy DOS, vagy Linux bázisút csináljon-e. Érdemesebb a linuxosat kérni, mert a bebootolása-indulása sokkal gyorsabb. Szerintem próbáld ki. Érdemes.
(#18105) p.gabor: Szóval látom ám, hogy vannak itt hozzáértő emberek még bőven, de akkor ti miért nem ajánlgatjátok ezt a fajta megoldást? Most baj, hogy én megtettem? Mert akkor megígérem, hogy többet nem teszem.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest